1. El Shaddai-ontwikkelaar onthult later deze maand een nieuwe game

El Shaddai-ontwikkelaar onthult later deze maand een nieuwe game

El Shaddai: Ascension of the Metatron-regisseur Takeyasu Sawaki gaat later deze maand een nieuwe game onthullen.

Dat meldde de ontwikkelaar op een panel op de Tokyo Sandbox-beurs dit weekend. Hij meldde binnen twee weken een "nieuw mythisch concept" te onthullen.

Daarbij maakt Sawaki duidelijk dat het om een grote game gaat. "Het is niet indie, het is groots. Ik ben er vrij zeker van dat diverse media er over gaan schrijven. Het is groots, dus ik mag er niet over praten, maar kijk er alsjeblieft naar uit."

Het is niet duidelijk waar Sawaki het over heeft, maar het lijkt er op dat zijn game bij een grote uitgever gemaakt wordt die strenge regels heeft over de aankondiging ervan.

El Shaddai verscheen in 2011 op Xbox 360 en PlayStation 3. Hoewel de game geen groot succes was, werd het spel wel geprezen om het artistieke, getekende uiterlijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Sawaki heeft duidelijk een lesje how to creat hype 101 gehad!    En het werkt ook nog want ik ben wel benieuwd naar wat dit gaat zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren