1. Video toont functies scherm op Project Scorpio-devkit

Video toont functies scherm op Project Scorpio-devkit

Jez Corden, de hoofdredacteur van Windows Central, heeft een video geplaatst waarin de functies van het scherm op de Scorpio-devkit worden getoond. Zo kunnen verschillende lettertypes worden ingesteld en is het mogelijk video's weer te geven.

Eerder was al een framerate-teller te zien op scherm van de development kit, maar de video toont dat deze volledig programmeerbaar is. Behalve lettertypes en video's, geeft het ook de functies van de vijf knoppen weer om de console in verschillende modi te zetten. Een video met dolfijnen wordt vanaf 1:12 in het onderstaande filmpje getoond.

De development kit is met 6,6 teraflops krachtiger dan de uiteindelijke console, omdat het voor ontwikkelaars eenvoudiger is games naar beneden te schalen met krachtigere hardware. Het scherm zorgt ervoor dat dit proces soepeler verloopt en zal waarschijnlijk niet bij de consumentenversie inbegrepen zitten.

Eerder plaatste Corden een uitgebreide blik op de development kit en vorige maand werden volledige specificaties bekendgemaakt. Meer informatie over Project Scorpio wordt op de komende E3 onthuld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren