1. SNES krijgt volgende maand een nieuwe game in Japan na twintig jaar

SNES krijgt volgende maand een nieuwe game in Japan na twintig jaar

De Japanse versie van de SNES, de Super Famicom, krijgt in juni een fysieke versie van de game Kaizou Choujin Shubibinman Zero.

De sidescroller kwam oorspronkelijk in 1997 uit, maar was alleen te spelen met behulp van de Satellaview-randapparatuur. Met de lancering van de fysieke versie kunnen SNES-bezitters in Japan de game voor het eerst de game fysiek aanschaffen. Kaizou Choujin Shubibinman Zero zal voor 6.998 yen (ongeveer 60 euro) in de winkels liggen tijdens de lancering in juni.

De Satellaview is een accessoire die voor de Super Famicom uitkwam. De Satellaview is een modem waarop gebruikers toegang kregen tot digitale content, zoals tijdschriften, extra content voor bestaande games, maar ook nieuwe games voor een vast bedrag per maand, waaronder Kaizou Choujin Shubibinman Zero. Games konden alleen gespeeld worden als ze uitgezonden werden via de Satellaview.

Volgens de geruchten komt Nintendo aan het eind van dit jaar met een SNES Classic Mini.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • "Kaizou Choujin Shubibinman Zero zal voor 6.998 yen (ongeveer 60 euro) in de winkels liggen tijdens de lancering in juni." 60 euro voor een game die 20 jaar geleden is gemaakt voor een systeem wat even oud, of misschien wel ouder is?!    Met alle respect naar de mensen die de game hebben gemaakt, chapeau. Maar ik vind 60 euro persoonlijk te duur voor een systeem dat, ondanks dat het een super systeem was (LOL), geen leven meer heeft. Als ze dat nou ook deden met de andere systemen (games uitbrengen op hun respectieve console) of in de Virtual Console bibliotheek doen, dan heeft men in ieder geval de game, voor een veel lagere prijs.    Off:
    Niet dat Nintendo dit leest maar, kom op! Jullie game-library is zo groot op jullie systemen. Laat eens meer VC-games uitkomen. Het aanbod is slecht naar mijn mening

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren