1. Update: Ben jij een Mario Kart-baas? Versla ons dan in de Time Trials! - Week 2

Update: Ben jij een Mario Kart-baas? Versla ons dan in de Time Trials! - Week 2

Update vrijdag: De resultaten zijn binnen! Bekijk hieronder op welke plek je bent geëindigd. Volgende week gaan we natuurlijk door met de volgende track, dus check InsideGamer.nl op maandag voor je volgende missie!

Update woensdag: We hebben het scorebord bijgewerkt met de actuele tijden! In de onderstaande afbeelding staan de snelste dertig tijden tot nu toe. Lupe staat op dit moment bovenaan met een bizar snelle tijd (1:49:720!). Vrijdag plaatsen we de uiteindelijke resultaten en maandag starten we weer met een verse track.


Origineel bericht: Vorige week waren we gestart met onze Time Trials-uitdaging voor Mario Kart 8 Deluxe voor Nintendo Switch. Op een prachtig scorebord op de redactie houden we bij wie de snelste tijd heeft op de uitgekozen baan. Ga jij onze tijden helemaal verpletteren?

Deze week hebben we gekozen voor de Excitebike Arena (uit de Egg Cup). De eerste tijden zijn al gezet en zijn hieronder te zien.

Voor de duidelijkheid, de Time Trials worden (automatisch) gedaan op 150cc in Time Trials. Zet hem dus niet op 200cc! Je mag verder helemaal zelf kiezen welk personage en welke kart je gebruikt.

Als je onze tijden denkt te kunnen verbeteren, stuur dan een mailtje met een afbeelding (geen Photoshops!) als bewijs dat je ons hebt verslagen naar redactie@insidegamer.nl. Elke week is er weer een nieuwe track, nieuwe tijden om te verbeteren en misschien wel een nieuwe nummer 1.

Op woensdag laten we weten wat de actuele stand is en op vrijdag maken we de uiteindelijke resultaten bekend!

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • 1.53.312

 • 1:56.477

 • Wordt morgen in de avond als het wat afgekoelder is ffkes record proberen te verbreken

 • Damn, strakke tijden hoor. Ga ik niet voor elkaar krijgen denk. Ben benieuwd welk character en kart combi er gebruikt word ;)

 • Ik vind wel dat hij zijn Ghost mag uploaden voor bewijs trouwens in MK8bdeluxe.. 1.49 staat nergens bij… wij moeten ook bewijs sturen haha

 • BAM 1.48.944  Im done playing MK8 Deluxe  Character Roy. Buggybud. Azure Roller. Cloud Glider.

 • Super tijd Stan! Congratz :)

 • Gisteren MK8 deluxe gehaald met switch dus ben benieuwd naar de track voor volgende week.

 • Misschien ook leuk om zo iets te doen met de hoogste zombies ronde van Call of duty Black Ops 3 vanwege de nieuwe map pack?  (Of als de xbox mensen hem ook hebben dan kunnen die ook mee doen :) )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren