1. Kickstarter-pagina van Project Rap Rabbit gelanceerd

Kickstarter-pagina van Project Rap Rabbit gelanceerd

De Kickstarter-pagina van Project Rap Rabbit is live. De ritmegame werd eerder deze week officieel onthuld.

Het project is een samenwerking tussen Masaya Matsuura, bekend van PlayStation-games PaRappa the Rapper en Vib-Ribbon, en Keiichi Yano, die heeft gewerkt aan Gitaroo Man en Elite Beat Agents.

Op de Kickstarter staan meer details over de game. Zo speelt het zich af in een fictionele versie van het Japan van de zestiende eeuw. De held is de konijn Toto-Maru, een boer die de kracht van rap gebruikt om het politieke klimaat te beïnvloeden.

Uniek aan deze ritmegame in vergelijking met andere soortgelijke spellen is dat er tijdens een rapnummer verschillende 'richtingen' gekozen kunnen worden die elk een andere rap en beelden opleveren.

De ontwikkelaar zoekt naar 855.000 Britse ponden. Mocht dat behaald worden voor 20 juni, dan komt de game naar pc en PlayStation 4. Er zijn echter wel stretch goals voor Xbox One- en Switch-versies.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren