1. Phantom Dust-remaster gratis beschikbaar op Xbox One en Windows 10

Phantom Dust-remaster gratis beschikbaar op Xbox One en Windows 10

Aaron Greenberg, hoofd van marketing bij Xbox, heeft gisteren aangekondigd dat de remaster van Phantom Dust gratis te downloaden zal zijn. Vanaf vandaag is de game beschikbaar voor de Xbox One en Windows 10.

De actie-rpg verscheen voor het eerst op de originele Xbox in 2004. Op E3 2014 werd een remaster van de de game aangekondigd door Darkside Games, maar deze werd later geannuleerd door Microsoft. Vervolgens werd de game overgenomen door Microsoft Game Studios.

In de onderstaande trailer legt creative director Adam Isgreen uit wat de game inhoudt. Spelers stellen een set met vaardigheden samen op basis van drie verschillende categorieën, die hun aanvallen, verdediging en interactie met teamleden en de arena bepalen. In de online multiplayermodus kunnen spelers op elkaar inspelen door een doordacht team samen te stellen.

De game is gratis te downloaden op Xbox Live en in de Windows Store. De game ondersteunt Play Anywhere, waardoor progressie wordt overgedragen naar beide versies.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • IG fix jullie site!

 • Heujj we kunnen weer reacties plaatsen.

 • Zo doe je dat Sony.

 • Niks nieuws voor Sony. Dit doen zij al langer en vaker dan ms vandaar dat er meer betas, free to plays en demos op de ps4 zijn dan er op xbone zijn.

 • En maar blijven happen! :'D

 • Lol wat een onzin, MS doet ook aan veel meer meer game previews.

 • Feiten, tel maar. Ben je snel van je illusies af.
  Jouw comment is onzin as usual. Troll on hater troll on

 • Om Stickie z'n God even te quoten:
  "When specific game discussions turn from playing great games to which piece of plastic I own I feel like we've lost the plot a bit."

 • Amen!

 • @Gaaiz, om Stickie zelf even te quoten: "same shit, different day"

 • Ongelooflijk! Twee dagen lang kunnen we niks plaatsen, maar ze vertikken het om even een berichtje op de frontpage te zetten om te zeggen dat er technisch iets mis gaat! Gewoon nieuwsberichten blijven plaatsen alsof er niks aan de hand is…  Stop er gewoon mee IG. De website is al 5 jaar naar de kut, functies werken niet meer, een mobiele versie gaat nooit meer komen. Dit is echt bedroevend.

 • Ze hebben ook niets op FB geplaatst o.i.d…
  Ook zit ik inderdaad al vanaf het begin af aan vast op 'Level 2' en hebben ze niet gereageerd op m'n bericht(en) over dit probleem.  Wanne meuk (op z'n Brabants gezegd)!

 • Geen mobiele website, "lees ook" berichten die refereren naar artikelen uit 2014, het ranking systeem werkt niet, badges wordt niks mee gedaan, het forum gaat half dood, alles wordt geplaatst onder "nieuws" terwijl het screenshots of videos zouden moeten zijn, profielen van nieuwe games worden niet meer aangemaakt….en zo kunnen we eindeloos door gaan!  Van de grootste gamewebsite van de Benelux, naar de grootste grap onder de game websites! Nadat Sanoma het ook kocht, was het ineens niks meer! • Daar heb je inderdaad een aantal goede punten! :)

 • Misschien hebben ze last van de hack gehad of uit voorzorg een aantal dingen uitgeschakeld dat zou nog begrijpelijk zijn.  Wel jammer dat er wederom niet gecommuniceerd lijkt te worden met de community. Vroeger was dat het speerpunt van deze website en dat is helemaal kapot gemaakt sinds jelle en consorten weg zijn.  Mijn grootste ergernis is als ze persberichten vanuit het buitenland door google translate trekken… en amper verbeteren, zelfde info 3-4x in een bericht staat of randzaken als kop vermelden terwijl er daadwerkelijk belangrijke info in de tekst staat.  Zie de injustice 2 review:

 • Ja, simpel voorbeeldje: dit nieuwsbericht. Is waarschijnlijk overgenomen vanuit de titel dat Phantom Dust "morgen beschikbaar" is. Maar er wordt niet naar de datum gekeken, want hij is dus vandaag beschikbaar.  Hoog tijd voor een community update zoals die een tijdje geleden nog af en toe werden gegeven.

 • Of dit… het halve bericht inc titel geeft 3x dezelfde info.  70/167 woorden verspreiden dus dezelfde info.  1) Phantom Dust-remaster morgen gratis beschikbaar op Xbox One en Windows 10  2) Aaron Greenberg, hoofd van marketing bij Xbox, heeft aangekondigd dat de remaster van Phantom Dust gratis te downloaden zal zijn. Morgen verschijnt de game voor de Xbox One en Windows 10.  3) Vanaf morgen is de game gratis te downloaden op Xbox Live en in de Windows Store. De game ondersteunt Play Anywhere, waardoor progressie wordt overgedragen naar beide versies.

 • Anders verzieken jullie dit nieuwsbericht ff.

 • Sorry stickie! Je hebt wel gelijkt All hail philly spencer for da free game.
  Ga hem vanavond direct binnen hengelen.

 • We hadden inderdaad problemen met het cms en het reactie-systeem. Het zou eerder opgelost moeten zijn, maar dat duurde helaas wat langer. Excuses voor het ongemak. Niet dat je daar wat aan hebt natuurlijk, maar bij dezen.  Waarom we geen bericht hebben geplaatst daarover, omdat het ons werd verteld dat het snel opgelost zou worden, wat dus helaas wat meer werk met zich meebracht.  Over de nieuwe site en waarom het allemaal zo episch lang duurt. Jullie hebben allemaal helemaal gelijk en ergeren wij ons ook helemaal de pleuris aan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren