1. Spelers kunnen zelf personages maken in Sonic Forces

Spelers kunnen zelf personages maken in Sonic Forces

Spelers kunnen zelf hun eigen personage maken in de platformer Sonic Forces.

Spelers kunnen kiezen uit zeven soorten dieren bij het maken van hun eigen personage: vogel, egel, beer, hond, kat, konijn en wolf. Vervolgens kunnen spelers een personage er zo uit laten zien als zij willen en hem of haar uitdossen met diverse accessoires.

Eén van die accessoires is een gadget van Wispons die een unieke kracht geeft, een evolutie van het Colors-systeem uit Sonic Colors.

Sonic Forces verschijnt in het vierde kwartaal van dit jaar op pc, Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Een precieze releasedatum voor de platformer is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • ''Eén van die accessoires is een gadget van Wispons die een unieke kracht geeft, een evolutie van het Colors-systeem uit Sonic Colors.''    WTF probeer je ons te vertellen in deze zin… na googlen is het enige wat ik vind dat wispons eigenlijk Wispon heet. Verder snap ik er geen hout van…    Lijkt erop dat ze weer google translate hebben gebruikt

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren