1. Harvest Moon: Light of Hope komt naar Switch, PS4 en pc

Harvest Moon: Light of Hope komt naar Switch, PS4 en pc

Harvest Moon: Light of Hope is aangekondigd voor pc, Switch en PlayStation 4. De game heeft nog geen releasedatum.

De game moet twintig jaar aan Harvest Moon-games gebruiken als inspiratie en zou gameplay hebben vergelijkbaar met de SNES-editie. Spelers stranden aan in een havenstadje dat in puin ligt door een storm en die moet weer worden opgebouwd. Daarnaast moeten er weer gewassen worden verbouwd en dieren worden verzorgd.

Er zijn nog geen beelden van Light of Hope, maar de game wordt op E3 volgende maand getoond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • En nog een switch game. Mis alleen xbox.

 • Dit ga je steeds vaker zien van Japanse ontwikkelaars. Ze xbox bezitters kopen geen Japanse games. Dus laten ze de xbox vallen nu er een alternatief is.

 • Ja heeft vast niks met Stardew Valley te maken…

 • en de Xbox One verkoopt daar per week zo rond de 100 stuks per week(Soms uitschieters naar 600), terwijl PS4 20K per week verkoopt en Switch op dit moment sinds launch 45K per week. Het is dus heel erg logisch voor Japanse developers om de Xbox te laten vallen…(Nouja ze deden al niet zo heel veel)

 • Laat ze alsjeblieft leren van Stardew Valley. SDus geen trage gameplay meer, geen over de top cute uitstraling en geef ons eens wat meer opties qua vormgeving boerderij en gameplayonderdelen. Ohja, geen laadtijden van een kwartier zou ook fijn zijn. Man ik mis Hm64 en FoMT

 • Je weet dat de harvest moon van toen nu Story of seasons heet toch?
  Deze harvest moon is in principe een andere franchise.

 • Ja snap ik, maar dit neemt mijn wensen voor de serie niet weg. Tergend traag over de top cute boeren is het aan het worden. Ik zie liever terug naar de roots, maar dit lijken ze te gaan doen.,

 • Ik deel je gevoel hoor. Ik zit al sinds weet ik hoelang te wachten op iets wat mij weer doet denken aan Back to Nature/Friends of mineraltown.
  Het enige dat ik eigenlijk wens is een HD remake van dat spel maar wat uitgebreider.  HM64 is bijna hetzelfde als de ps1 versie, maar richt zich meer op verhaal dan back to nature. Vergelijkbaar met AWL op de cube. (Dit wil ik dus juist niet)  Achja hopen dat de Story of Seasons game die ze hebben aangekondigd weer een beetje die richting op gaat. Harvest Moon heb ik geen vertrouwen meer in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren