1. Capcom verwacht 10 miljoen exemplaren te verkopen van Resident Evil 7

Capcom verwacht 10 miljoen exemplaren te verkopen van Resident Evil 7

Capcom heeft aangegeven tien miljoen exemplaren van Resident Evil 7 te willen verkopen.

Dit maakte de uitgever bekend tijdens een vragenronde met investeerders. Een investeerder vroeg naar de huidige verkoopcijfers van Resident Evil 7, waarna Capcom liet weten dat er 3,5 miljoen exemplaren verscheept zijn. Volgens Capcom is dit een goede start aangezien de game tegen het eind van het fiscaal jaar 2017 uitkwam.

Volgens Capcom blijven de verkoopcijfers gestaag groeien en worden Resident Evil 4, 5 en 6 als voorbeeld genoemd voor games die sinds de lancering tussen 7.5 en tien miljoen stuks hebben verkocht. Capcom baseert zijn verwachtingen op de verkoopcijfers van die games. Deze andere titels zijn overigens later opnieuw uitgebracht als remasters. Vooral Resident Evil 4 heeft veel verschillende releases gekregen. De vierde game is uiteindelijk op GameCube, PlayStation 2, pc, Wii, Zeebo, iOS, PlayStation 3, Xbox 360, Android, PlayStation 4 en Xbox One verschenen.


Resident Evil 7 is op dit moment beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows en kan volledig gespeeld worden met PlayStation VR.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren