1. Race eind augustus met klassieke wagens in F1 2017 - Trailer

Race eind augustus met klassieke wagens in F1 2017 - Trailer

Codemasters en uitgever Koch Media hebben de eerste informatie en een trailer voor F1 2017 uitgebracht. De Formule 1-game ligt vanaf eind augustus in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Spelers kunnen met de racegame gebruikmaken van klassieke F1-wagens, zoals de 1988 McLaren MP4/4 van Alain Prost en Ayrton Senna en de dominerende Ferrari F2002 van Michael Schumacher. Tevens bevat de game "een nóg diepere Career-modus" en kunnen alternatieve circuit-layouts en speelvarianten worden gebruikt.

De Day One-editie van de game bevat de iconische McLaren-wagen, later wordt deze als betaalde dlc beschikbaar gesteld. In de onderstaande aankondigingstrailer zijn drie klassieke F1-bolides te zien. Gameplaybeelden zijn vooralsnog niet uitgegeven.

F1 2017 is vanaf 25 augustus beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

  • Phoe, hier krijg ik het toch wel een paar graadjes warmer van, zeg. Die Williams Renault en de MP4/4, dat zijn toch wel echt ff een paar hele vette wagens :O Ik ben alleen bang dat ik niet zo'n grote F1 fan ben dat ik er een hele game van kan spelen.

  • Trailer deed me sterk denken aan de intro van 'Formula 1' uit 1996. Hopelijk is het een knipoog.    Grote kans dat dit betalende content wordt, want de McLaren MP4/4 krijg je als je reserveert. Niettemin wel heel vet, al vind ik het vreemd dat ze het doen lijken als iets heel nieuws. Net alsof ze F1 2013 negeren, waarin het ook mogelijk was om met auto's uit de jaren 80 en 90 te scheuren over oude circuits.

  • Instant pre-order.

  • Ik vind het jammer dat deze spellen altijd halverwege het seizoen uitkomen. Na een paar maanden zijn de auto's namelijk weer anders.

  • Gaaf, wel jammer dat er geen tabaksreclame op zit. De McLaren zonder Marlboro, de Williams zonder Camel… dat hoort er toch echt wel bij.

  • Eensch! Gaan ze nu ook alle oude videocontent door photoshop halen om de sigarettenreclame van de auto's te halen? xD

  • De doelgroep zal zich ook op jongeren/pubers/kinderen richten, dus ik vind het wel begrijpelijk, alhoewel het wel echt jammer is natuurlijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren