1. Nieuwe details Arms, game krijgt gratis dlc na release

Nieuwe details Arms, game krijgt gratis dlc na release

Er zijn meer details bekendgemaakt over Switch-game Arms. Dat deed Nintendo in een Direct vannacht.

Zo zijn er in totaal tien personages getoond. Spring Man, Mechanica, Ninjara, Master Mummy, Ribbon Girl, Min Min en Helix waren eerder al aangekondigd, maar er zijn ook drie personages voor het eerst onthuld. De hoverboarder Kid Cobra, het robotduo Byte & Barq en Twintelle.

Elk personage heeft drie verschillende bokshandschoenen met krachten die onder zeven elementen vallen: vuur, bliksem, ijs, wind, schok, explosie en verblinding. Deze handschoenen zijn te combineren per vechter, waardoor er honderden combinaties mogelijk zijn.

Er is tevens meer informatie gegeven over de diverse modi. De belangrijkste modus is versus, waarin tegen anderen gespeeld kan worden. Er zijn normale gevechten waarin twee spelers het tegen elkaar opnemen, teamgevechten waarin twee spelers aan elkaar vastzitten met een koord en het tegen twee andere spelers opnemen, en minigames als volleybal, basketbal (waarbij vijanden in een basket moeten worden gedunkt), een schietbaan met schietschijven om kapot te slaan, survival met honderden vijanden die gedood moeten worden en een trainingsmodus.

Buiten versus zijn er ook andere modi. Zo is er een toernooi waarbij tien wedstrijden gewonnen moeten worden en de online modus party, waarbij lobby's van maximaal twintig spelers worden gemaakt en er diverse gevechten voor vier personen worden gehouden. Ook zijn er Ranked Matches waarbij spelers in rank omhoog en omlaag gaan. Natuurlijk kan er ook lokaal gespeeld worden. Tot slot is er een Arms Plaza, waarbij in-game geld die met gevechten worden verdiend uitgegeven kan worden aan nieuwe handschoenen.

Arms verschijnt op 16 juni voor Switch. Na lancering verschijnen er drie gratis updates waarin nieuwe personages, arena's en handschoenen zitten. Op 28 en 29 mei en 3 en 4 juni word de Arms Global Testpunch gehouden, waarbij spelers de game gratis kunnen uitproberen. Deze bètatest is nu via de Switch eShop te downloaden. De complete uitzending is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Hopelijk pakt het net zo goed uit als Overwatch met al die verschillende personage's en verschillende stylen tegen elkaar want ook in deze game zal de balans ook heel sterk moeten zijn lijkt me anders gaat het niet goed ( denk ik )

 • 2v2? NICE!
  Echter hoop ik wel dat er een fatsoenlijke singleplayer/story mode in de game aanwezig is en dat ie te spelen is met de pro-controller. :)  Edit:
  Zojuist in het andere artikel gelezen dat de pro-controller ondersteund wordt! :D

 • Ja, was ik ook al dolgelukkig mee want dat zwaaien hoef voor mij niet meer vooral niet met Joy-Con's

 • Was al tijd geleden bekend gemaakt. Ik ben benieuwd wat ik fijner vind spelen uiteindelijk :) Kwestie van uittesten! Heb stiekem toch wel zin gekregen in de game en dan had ik eigenlijk niet verwacht.

 • " Na lancering verschijnen er drie gratis updates waarin nieuwe personages, arena's en handschoenen zitten. "  Gelukkig niet als day one patch.

 • Vrolijk ,gewaagd ,over de top ik zie mensen al weer massaal bewegen thuis..
  Het kan zomaar weer een hit worden..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren