1. Overwatch GOTY-editie en Anniversary-evenement aangekondigd

Overwatch GOTY-editie en Anniversary-evenement aangekondigd

Blizzzard heeft aangekondigd een Game Of The Year-editie van Overwatch uit te brengen met een aantal bonussen. Vanaf 24 mei vindt daarnaast een Anniversary-evenement plaats dat loopt tot 12 juni.

Het evenement viert het feit dat de game een jaar geleden werd uitgebracht en geeft fans wederom een kans om nieuwe skins, voice lines, sprays en emotes te verdienen. Spelers die de game niet bezitten kunnen meedoen aan het evenement wanneer de game gratis speelbaar is van 26 tot 29 mei. Na het evenement kan de game worden gekocht en wordt progressie overgedragen.

De Game Of The Year-editie van de game bevat een aantal extra's voor Overwatch en andere Blizzard-games. Bezitters krijgen tien lootboxes, de skins uit de Origins-editie, Tracer voor Heroes of the Storm, Mercy's vleugels voor Diablo 3, in-game portretten van Overwatch-helden in Starcraft 2 en een card pack voor Hearthstone.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe versie van Overwatch verschijnt. De populaire hero shooter heeft momenteel dertig miljoen spelers. Blizzard heeft een speciale divisie opgericht voor eSports rondom de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • dacht dat iedereen 50! lootboxes krijgt?

  • Nope, het zijn er echt tien helaas.

  • Maar wel 10 naast de 5 van de Nexus Challenge.

  • Overwatch staat al even op m'n lijstje ben benieuwd wacht wel even dan.

  • 26 t/m 29 mei gratis weekend.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren