1. Aanwijzingen voor Nintendo Switch-versie Call of Duty WW2

Aanwijzingen voor Nintendo Switch-versie Call of Duty WW2

Call of Duty WW2 komt mogelijk naar de Switch. Activision heeft hun officiële website geüpdatet met de mogelijkheid om een Nintendo-account aan hun games te linken. Ook heeft ontwikkelaar Beenox, die verantwoordelijk was voor Nintendo-ports van eerdere Call of Duty's, een Tweet geplaatst die onthult dat ze werken aan een militaire shooter.

Voorheen was het enkel mogelijk om een PSN-, Xbox Live of Steam-account te koppelen op de website van Call of Duty, maar recent is hierbij een Nintendo-account verschenen. De knop verschijnt onder "mijn profiel" bij het inloggen en wijst op een mogelijke Switch-versie van Call of Duty WW2.

Daarnaast heeft ontwikkelaar Beenox een Tweet geplaatst die onthult dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een militaire shooter: We hebben twee vertegenwoordigers van het Canadese leger om ons te vertellen over hun ervaringen!"

De ontwikkelaar werkte eerder aan verschillende ports van Call of Duty games voor de vorige generatie consoles en aan verschillende Nintendo-games van Activision, zoals Skylanders.
Call of Duty WW2 verschijnt op 3 november. Bekijk hier de preview van Simon.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Iemand enig idee wat de kwaliteit was van die eerdere Beenox ports?

 • Ken ze alleen van hun black ops 3 port voor de 360 en ps3. En dat zag er echt vreselijk uit, net een ps2 game. Hoop dat ze voor de Switch meer moeite doen als dit waar is.

 • Dus we moeten hopen, dat games als deze ook naar de Switch komen? En dan terwijl het een nieuwe console is? Lijkt me toch logisch dat hij naar de Switch komt?  Sorry, maar indien dit soort games nu al niet meer naar de Switch zouden komen, dan wordt het weer hetzelfde verhaal als met de Wii U, Wii en Gamecube. Elk jaar een paar goede games uit de stal van Nintendo zelf en voor de rest stofhappen!

 • Behalve dan natuurlijk dat de GameCube redelijke third party-support had en slechts een deel miste (al zaten er in dat deel wel legendarische titels als San Andreas), de Wii goede third party support had en juist zelfs veel exclusieve third party games kreeg, maar minder multiplatform (MadWorld, Red Steel 2, Xenoblade, Zack & Wiki alsook CoD's, FIFA's etc.) en de Wii U kreeg in de eerste twee jaar ook een behoorlijke lading third party games, totdat het zo overduidelijk was dat sales te dramatisch zouden blijven dat iedereen hem afstootte.  Overdrijf much. Bij de Switch zijn devs na het Wii U-verhaal nu gewoon de kat uit de boom aan het kijken wat sales betreft, en als het zo'n succes wordt als het nu lijkt te worden dan springen ze allemaal gewoon weer de Nintendo-bandwagon op hoor. Of dat nou is met (al dan niet gedowngrade) multiplatform ports of met third party exclusives zoals de Wii die kreeg, wanneer de Switch echt te zwak blijkt voor mainstream multiplatform games. Komen zullen ze, want waarom geen extra geld verdienen als dat kan bij een grote userbase.  Deze CoD kan een mooi begin zijn van die herkomst van third parties. Eindelijk iemand die het ijs durft te breken. Hopelijk volgt er daarna meer.

 • Oh gezellig, dan kunnen de jongste gamers onder ons ook van het spel genieten :)

 • De gemiddelde Switch gebruiker is 31 jaar :lol:

 • Dat deden ze al op hun PS4…de casual system van deze generatie. :)
  Daarbij, ik zou never een Switch aan een kind geven.

 • haphap

 • Spelen de jongste gamers niet zowiezo al call of duty?

 • Dan moet je voor de grap een headset opzetten. Je zult verstelt staan en je hebt direct ook een psycholoog nodig.  Kids zijn een groot probleem bij CoD. Moeten ze iets op verzinnen. :)

 • Ik ben heel benieuwd of dit een voorteken gaat zijn. Hoewel ik zelf nog geen Switch heb, kan ik een grotere variatie aan games altijd wel waarderen.  Dit zou zomaar eens een voorteken kunnen zijn. Al hoop ik niet dat ze de plank misslaan door een speciale stand alone versie te maken die niet in de buurt komt van de "originele" versie, want een paar 3rd party flops kan de Switch niet goed gebruiken aan het begin.  Zelf heb ik nog geen Switch, en CoD spreekt mij ook niet echt aan. Maar als dit betekent dat de Switch game stroom langzaam maar zeker op gang komt, heb ik als ik er wel het geld voor heb in ieder geval genoeg keus uit games :).

 • Soort van omgekeerde WiiU situatie.  Bij WiiU doken e 3rd parties er bovenop om vervolgens stuk voor stuk te melden dat het em toch niet werd.  Bij de Switch druipen ze stuk voor stuk terug (nu de switch blijkt te vekopen)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren