1. De verschillen tussen Destiny 2 en het origineel - Dev diary

De verschillen tussen Destiny 2 en het origineel - Dev diary

De developer diary van Destiny 2 die vorige week al tijdens de onthulling werd getoond, kan nu los bekeken worden.

De dev diary werd vorige week al getoond, maar is nu als losse YouTube-video online gezet in hoge resolutie. De video vertelt over slechterik Dominus Gaul en zijn Red Legion, toont vervolgens de verhalende missie van de onthulling en praat tot slot over alle wijzigingen ten opzichte van het origineel.

Destiny 2 verschijnt op 8 september voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie heeft nog geen releasedatum.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Een van de dingen waar ik eigenlijk op hoopte is nog meer classes naast Hunter, Titan, Warlock, misschien een stuk of 5 totaal. Deze Dev Diary geeft me echter het idee dat dat er niet in zit, gemiste kans. Desalniettemin zal deze game gewoon in huis komen.

  • Ik hoop nu echt dat er een goede matchmaking systeem komt en dan ook echt met alles missies. Ze mogen best even spieken bij The Division. Dat was toch wel erg slecht in deel 1.

  • Ze hebben niet eens deticated servers dus schrijf dat maar op je buik. Hopelijk is de PVE content op zichzelf goed genoeg anders zie ik mezelf deze game niet kopen. Ook het naaien van PC gamers door ze niet vanaf dag 1 mee te laten doen is weer fantastisch.

  • dat heeft meer te maken met de consoleversie die goed verkocht moet worden vrees ik. als ze hem tegelijk releasen gaan veel mensen gelijk voor PC, nu eerst verkopen op consoles en straks nog eens cashen aan mensen die alsnog overstappen!

  • Ik snap wel waarom ze het doen, ik ben het er gewoon niet mee eens en voel me eigen genaaid. PC gamers krijgen games later zoals negers vroeger achter in de bus moesten. Gelukkig is de aard van het probleem 100000000000x kleiner maar toch voel ik me achtergesteld.

  • ja ze hadden PC helemaal links moeten laten liggen in mijn ogen. Nu is DestinyTheGame-Reddit al vervuilt. Maar das een andere discussie.

  • Of gewoon tegelijk releasen dan had je geen gezeur gehad. Mja actiblizz + bungie zijn dan ook gedrochten van bedrijven.

  • De verschillen moeten uitgelegd worden, dat zegt genoeg.

  • PC masterrace bs incoming.

  • Je moes de xbox spelers een horen toen sony tombraider wegkaapte maar dan is het allemaal ok?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren