1. Nieuwe Dragon Age-game bevestigd door schrijver script

Nieuwe Dragon Age-game bevestigd door schrijver script

BioWare werkt aan een nieuwe Dragon Age-game. De maker van indiegame Sunless Sea schrijft een onderdeel in het script van de titel.

Dat blijkt uit een interview met Eurogamer. Alexis Kennedy onthult daarin dat hij na het maken van indiegame Sunless Sea weg is gegaan bij de studio die hij heeft opgericht om als freelance schrijver te werken. Zo is het gekomen dat hij nu samenwerkt met BioWare aan een nieuwe Dragon Age-game.

Kennedy kan niet al te veel details geven, maar meldt wel dat zijn gedeelte van het verhaal los staat van andere gedeeltes van de game. "Het is niet iets gigantisch, maar het is wel opvallend. Het is iets dat nog niet echt is behandeld in Dragon Age."

BioWare of uitgever Electronic Arts moeten zelf een nieuwe Dragon Age-game nog aankondigen. Inquisition was de derde game in de rpg-reeks en verscheen in 2014.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Echt enthousiast ben ik niet.  Deel 2 was een aanfluiting. Deel 3 was iets beter meer nog steeds kan het bij lange na de kwaliteit van deel 1 niet halen.  Mass Effect is verneukt. Nee EA is niet van goede invloed geweest.

 • 3 was heel veel copy paste maar dan ook niet eens interessant.
  De gehele reeks vnd ik trouwens niet supersterk in dat opzicht.
  1 miste toch wel een deel free roaming naar mijn mening, had het wel leuk gevonden om terug naar bepaalde plekken te kunnen gaan.

 • Ik vond Inquistiion juist fantastisch. Heb em drie keer uitgespeeld en is daarmee echt een van mijn favoriete current-gen games. Ben heel benieuwd welke kant deze DA uiteindelijk opgaat. :)

 • Ik ben het Rickachu eens. Ik vond Inquisition ook fantastisch.

 • Hebben jullie Origins dan niet gespeeld? Inquisition is niet meer dan een heel slap aftreksel.

 • Origins met de uitbreiding Awekenings, deel 2 en dus Inquisition gespeeld en moet inderdaad bekennen dat Origins verhaaltechnisch veruit de beste is. Deel twee is een grote aanfluiting, maar Inquisition was ook geweldig. Ook voor mij een van mijn favoriete current-gen games. Enige nadeel is dat het hoofdverhaal gewoon veel te kort was. Maar de gebieden in Inquisition waren echt fantastisch.

 • 1 Veel content, lang+goed verhaal.
  2 Weinig content + kut verhaal
  3 Heel veel content echter veelal herhaling en dus van bedenkelijke kwaliteit en een middelmatig verhaal.

 • Deel 3 was op de xbox 360 helemaal een ramp… Eerste keer in mijn leven dat ik een spel heb teruggebracht omdat het enorm slecht was. Veel bugs, game liep enkele keren per uur vast en qua graphics was het om te huilen. Geen Dragon Age meer voor mij.

 • @mdog93  Geef het nog eens een kans op de xbox one? (mits je deze in bezig hebt)

 • Fuck Bioware

 • Heb wel zin in een nieuwe dragon age. Vond inquisition heel erg tof.

 • Laat maar komen! Vond Inquisition echt fantastisch en eerlijk gezegd leuker om te spelen dan Witcher 3.. of zelfs Skyrim.

 • Ben groot fan van Skyrim en The Witcher 3. Ga ik dan Dragon Age Inquisition ook leuk vinden denk je ?

 • Vind beide titels beter dan inquisition, maar 1 keer spelen is zeker de moeite waard!

 • Zeker - maar verwacht niet dezelfde diepgang in side quests als in Witcher 3.. Ondanks dat ik Inquisition beter vind dan Witcher 3 zijn de sidequests in Inquisition niet.. heel erg leuk om te doen.
  Maar dat wordt meer dan goed gemaakt met de ''Loyalty'' missies die de game bied.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren