1. LawBreakers krijgt PlayStation 4-versie

LawBreakers krijgt PlayStation 4-versie

Boss Key heeft een PlayStation 4-versie van LawBreakers aangekondigd. De shooter van Cliff Bleszinski en Arjan Brussee was voorheen een exclusieve pc-titel.

Voorheen zei de studio dat het een partner nodig had om de consoleversie te laten maken, maar de studiohoofden zeggen dat het niet verstandig is om de game buiten Boss Key te laten maken.

"We realiseerden ons dat sommige dingen, zoals de controls tweaken, zo dicht bij de gameplay staan en bepalen hoe de game speelt, en dat er niemand anders is die dat kan doen. Je hebt Cliff nodig voor de tv met zijn handen aan de controller, dat kun je niet outsourcen."

Ondanks dat enkel een PlayStation 4-versie is aangekondigd, sluit de studio andere consoles niet uit. "We zijn geen Call of Duty met vijf studio's en duizend man." De PlayStation 4 Pro krijgt daarnaast ondersteuning.

Tot slot zegt Boss Key dat de consoleversie geen cross-play krijg met de pc-versie omdat ze dat "stom" vinden.

De pc-versie van de game is momenteel in bèta en moet samen met de PlayStation 4-versie lanceren op een nog onbepaalde datum. LawBreakers gaat 29,99 euro kosten, met in-game aankopen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ooh, dacht dat het een F2P titel zou worden?

 • Hij zou inderdaad eerst free-to-play worden, maar naderhand is dit aangepast. Voor 29,99 euro krijg je wel alle nieuwe maps en heroes. Cosmetische items en volgens mij ook wapens zullen los te koop zijn.

 • Geen Xbox? Fuck you Cliffy!

 • '' Tot slot zegt Boss Key dat de consoleversie geen cross-play krijg met de pc-versie omdat ze dat "stom" vinden.''  Ze hebben wel wat meer gezegd dan dat… Er werd gewoonweg gezegd dat console gamers met een controller geen spatje kans maken tegen mensen met een M/K combi.  Dat is overigens al meermaals getest en bewezen.

 • ik heb ook helemaal geen behoefte om met PC snobs en cheaters te spelen :D

 • Haha ja het gedrag van veel pc gamers laat de wensen over. "Pc master race" kom op jongens, valt er iets te compenseren..

 • Dat gevoel is compleet wederzijds, mensen die afhankelijk willen zijn van een enkele partij zijn toch al niet goed bij hun hoofd

 • Extace heeft gelijk punt.

 • Ik speel niet veel games op PC, maar de FPS die ik erop speel speel ik met mijn PS4 controller.
  Natuurlijk als je een "pro" tegenover mij zet verlies ik hoogst waarschijnlijk, maar de "gewone" gamer kan ik wel aan hoor.
  Stond met Rainbow Six Siege, Call of Duty Black Ops 1 & 2, Star wars Battlefront regelmatig ergens bovenaan de lijst.
  De gamers die een game spelen alsof het hun religie is zal ik niet verslaan nee, ook omdat ik dat zelf niet doe met games.
  Natuurlijk heeft een muis & toetsenbord een voordeel, maar ik vind het gewoon verschrikkelijk oncomfortabel spelen.  In het algemeen zijn de enige PC games die ik speel online multiplayer games, maar er is gewoon te vaak gezeik als ik met vrienden online wil spelen. (de ene kan de game niet aan, de ander kan maar niet connecten met de party, opeens word iemand uit het potje gekicked vanwege slechte connectie, etc.)

 • Begrijpelijk, ik heb ook een pc waarop ik kan gamen maar dat simpelweg niet doe omdat vrienden geen goede pc hebben. Het is gewoon waardeloos dat de hardware constant verbetert moet worden.  Mensen kunnen of willen simpelweg niet zo gauw iets nieuws kopen, geld tevens vooral voor mensen met weinig verstand van computers.

 • 'Begrijpelijk, ik heb ook een pc waarop ik kan gamen maar dat simpelweg niet doe omdat vrienden geen goede pc hebben.'  Er bestaan ook singleplayer ganes…  'Het is gewoon waardeloos dat de hardware constant verbetert moet worden.'  Van wie moet dat als ik vragen mag? PC hardware wordt niet op magische wijze slechter waarna je PC ouder word. Sterker nog developers leren net als bij console steeds beter ontwikkelen voor grafische kaarten en drivers worden ook steeds beter. Een degelijke midrange videokaart doe je makkelijk 3-5 jaar mee (1080p gaming).  'Mensen kunnen of willen simpelweg niet zo gauw iets nieuws kopen, geld tevens vooral voor mensen met weinig verstand van computers.'  En daar komt de aap uit de mouw, het telt voor mensen die inderdaad geen zin hebben om iets te leren.. maar net als bij andere dingen in het leven zul je erachter komen dat door te leren/oefenen je jezelf er een hoop plezier mee kan doen en uiteindelijk vaak beter af bent.  hier overigens wat bronnen van het interview van cliffy b.  https://www.gamespot.com/articles/ps4…  https://arstechnica.com/gaming/2017/0…

 • Single player games zijn leuk voor mensen die gewoon lekker relaxed hun eigen ding willen doen, er zijn echter ook veel mensen die samen willen knallen, racen of wat dan ook.  Neemt niet weg dat je nog steeds na een aantal jaar je hardware zou moeten verbeteren, dus snap je punt niet helemaal. Het gaat minder lang mee dan een console met het argument dat je zojuist gaf.

 • Consoles gaam idd veel langer mee….  PS4: November 29, 2013
  PS4 Pro: November 10, 2016  Lul net zo uit je nek. De oude Ps4 gebruiken is zoals het gamen op een oude videokaart. Je resolutie en FPS zul je lager moeten zetten en accepteren maar verder werken de games prima. Niemand verplicht iemand iets om te kopen… het feit dat PC gamers kritischer zijn en meer wensen hebben als console gamers is algemeen bekend wij zijn nou eenmaal vaak niet tevreden met middelmaat. • Wow… rustig aan.. ik stop hier want blijkbaar lul ik alleen uit me nek als je het er niet mee eens bent. Fijne dag verder vriend.

 • Je mag het best oneens met me zijn maar je liegt gewoon…  Ook begin je elke keer over MOETEN upgraden terwijl dat totaal niet hoeft ik deed met mijn HD6950 5 jaar voor een prima Full HD gaming videokaart deze koste me toen 180 euro! Misschien als je wat meer verstand van de materie had dat een discussie zin had maar zoals in elke andere pc vs console discussie blijven console gamers constant leugens uitspuwen. Wanneer mensen dat corrigeren zeggen ze niets meer en krijg een bericht zoals je laatste reactie.  Uiteindelijk is op een PC gamen goedkoper tegenover console, verder bied het nog een andere hoop voordelen.  De nadelen kan ik ook wel even opsommen:  1. Je moet wat kennis op doen zelf bouwen en weten wat hardware kan en doet zal je veel geld uitsparen.  2. Je mist enkele mooie console exclusive games van Sony en Nintendo. (Je krijgt er overigens heel veel F2P/indie game voor terug)  3. Cheaters onmiskenbaar zijn er meer cheaters op PC dan op console echter is het voor veel mensen ook een makkelijk excuus om het daar maar op te gooien als ze dood gaan.Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren