1. Dragon's Dogma: Dark Arisen voor PS4 en Xbox One aangekondigd

Dragon's Dogma: Dark Arisen voor PS4 en Xbox One aangekondigd

Capcom's actie-rpg Dragon's Dogma: Dark Arisen krijgt dit najaar een versie voor PlayStation 4 en Xbox One.

Capcom kondigde het nieuws aan via Twitter, al heeft het bedrijf vooralsnog niet meer details gegeven. Als releaseperiode werd alleen dit najaar gegeven. De release is om het vijfjarig bestaan van de game te vieren.

Dragon's Dogma: Dark Arisen kwam in 2013 uit op Xbox 360 en PlayStation 3. Het was een uitgebreide versie van Dragon's Dogma. De game kwam een paar jaar later ook naar pc met verbeterde graphics.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ze zitten erg moeilijk te doen bij Capcom om er een vervolg op te maken. Toen de PC versie kwam lag het ook aan de verkopen of er een vervolg zou komen, ja of nee. Nogsteeds niet genoeg verkocht, klaarblijkelijk.

  • Er is een vervolg in de vorm van een soort mmo. Dragons dogma online. Alleen is ie helaas nooit uitgekomen in het westen…

  • holy shit.. melk melk melk melk

  • Nooit aan deze game toegekomen om te spelen. Staat nog ergens een PS3 versie in mijn PS PLUS-downloadlijst te wachten. Echter, als deze PS4 versie helemaal opgepoetst wordt, is het misschien wel een mooi moment om de PS3 versie te laten voor wat hij is.    We weten verder nog geen details, de tijd zal het leren of het de moeite waard is!

  • Ik heb hem ook nog via PS+ voor mijn PS3 maar je kon zien dat die console het er moeilijk mee had. Veel pop-in en lage framerates. Die zijn als het goed is nu verholpen. Ik ga hem zeker halen, ben wel blij met dit nieuws.

  • De game is sowieso de moeite waard. Combat system is zeer goed, er is genoeg te doen, ai is ook wel aardig. Enige wat ik jammer vond is het item system. Ik ben nogal een grote fan van Capcoms andere monster hak festival genaamd Monster Hunter en daar is echt elk item wat je vind nuttig. Ik had gehoopt dat dit ook het geval was in DD, maar helaas.

  • Toffe game, maar dit graag aanpassen: http://www.insidegamer.nl/community/c…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren