1. Eerste details free-to-play shooter Keystone van makers Warframe

Eerste details free-to-play shooter Keystone van makers Warframe

Digital Extremes, de ontwikkelaar van Warframe en The Darkness 2, werkt aan de free-to-play shooter Keystone.

Hoewel nog weinig bekend is, heeft de ontwikkelaar eerste artwork en een beschrijving vrijgegeven. De game is een "competitieve first person shooter met een mix tussen schietactie en het bouwen van decks." De game lijkt voor pc in de maak te zijn.

"Spelers hebben unieke decks met kaarten tijdens wedstrijden die handige voordelen, ongelooflijke krachten en angstaanjagende wapens opleveren." Dit lijkt vergelijkbaar met andere actiegames die kaarten gebruiken om spelers unieke krachten te geven, zoals Paragon. De game krijgt een retro-stijltje omdat het zich in de jaren '70 afspeelt.

Van aanstaande vrijdag tot en met maandag loopt al een gesloten bèta voor de mysterieuze game. Aanmelden kan hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Tegenwoordig komen veel van dit soort spellen uit. Wellicht omdat Overwatch zo'n succes was/is?. Heb het hier over Paladins, Paragon en mu dus Keystone. Allemaal een Overwatch-like game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren