1. Sega lanceert wellicht abonnement voor mobiele games

Sega lanceert wellicht abonnement voor mobiele games

Sega lanceert mogelijk een service om oude games op mobiele apparaten te spelen, genaamd Sega Forever. De informatie van Twitter-gebruiker Barett Barker komt overeen met geregistreerde social mediakanalen van Sega.

YouTuber Shawn Long legt in zijn video uit dat hij verschillende afbeeldingen van Barker heeft ontvangen, waarin de service opduikt. In een iOS-versie van de retrogame Comix Zone dook de optie op om de game in plaats van zonder advertenties te kopen, een abonnement aan te schaffen voor Sega Forever. De game is momenteel officieel speelbaar in de Filipijnen.

Ook zegt hij dat een survey in de game vraagt over een dergelijke service, waarin de games Virtua Cop, Panzer Dragoon en Sonic the Hedgehog worden genoemd. Mocht Sega Forever uitgerold worden, dan wordt het de eerste keer dat Saturn-games buiten de console speelbaar zijn.

Sega heeft momenteel een Forever-account gemaakt op Facebook , Twitter en Reddit . Het bedrijf maakte recent bekend dat mobiele apparaten een belangrijk onderdeel van de strategie wordt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ja nog een abonnement! Dit wordt geniaal! Oude games spelen die iedereen vroeger al gespeeld heeft. En iedereen die ze nu nog wilt spelen, spelen ze via een emulator op hun PC of Android. Ja ik denk dat dit een succes gaat worden!

  • SEGA is de weg kwijt

  • Dit soort games lenen zich ook zo goed voor touch controls..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren