1. 2K Games hint naar grote game in bekende franchise

2K Games hint naar grote game in bekende franchise

Take-Two meldt dat 2K Games aan een nieuwe game in "een grote franchise" werkt.

Take-Two Interactive, de uitgever van games van Rockstar en 2K Games, geeft aan in het fiscale jaar 2019, dat vanaf april volgend jaar begint, een recordbedrag te verdienen dankzij Red Dead Redemption 2 en "een enorm langverwachte nieuwe game uit een van 2K's grootste franchises".

Hoewel het bedrijf geen details geeft over om welke franchise het kan gaan, lijkt een van de meest logische conclusies een nieuwe Borderlands-game te zijn. Dit is een van 2K's grootste en meest gewaardeerde franchises.

In maart toonde Borderlands-ontwikkelaar Gearbox al rendering techniek die "mogelijk gebruikt gaat worden" in de toekomst. Die beelden leken tevens erg op een Borderlands-game. Er is echter nog niets officieel aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hij is inderdaad nog niet officieel onthuld, maar Gearbox heeft al meerdere keren bevestigd dat er aan Borderlands 3 wordt gewerkt. Hoop er snel iets van te zien, ik hou van die serie!

  • Borderlands 3 waarschijnlijk.
    Of misschien een nieuwe Bioshock, de laatste game daarvan kwam ook alweer uit 2013.

  • Moet wel borderlands zijn. Maar bioshock is ook welkom. Ik heb echt weer zin in een borderlands.

  • Bioshock mag van mij idd ook…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren