1. Streamingservice van Microsoft laat meerdere gamers samen streamen

Streamingservice van Microsoft laat meerdere gamers samen streamen

Microsoft's alternatief op Twitch, genaamd Beam, is hernoemd naar Mixer en geeft meerdere gamers nu de optie om samen een stream te starten.

Maximaal vier spelers kunnen bijdragen aan één stream. De beelden van de verschillende gamers worden vervolgens naast elkaar getoond op één Mixer-pagina.

De 'co-streaming'-functie maakt het mogelijk om een multiplayergame uit verschillende perspectieven te laten zien. Maar de verschillende co-streamers hoeven niet allemaal dezelfde game te spelen. Ze kunnen ook compleet verschillende games combineren in één streamingkanaal.

Vooralsnog is Mixer alleen beschikbaar op het web, maar mobiele apps voor Android en iOS worden momenteel getest. Het moet binnenkort ook mogelijk worden om mobiele games via deze app te streamen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Mixer… Misschien is het even wennen, maar momenteel vind ik de naam helemaal niks. Beam lag ook veel lekkerder op de tong: "Ik Beam het even"

  • Je bent niet de enige…stream a; since de launch op beam en inees mixer wtf ! klinkt als een dating site dan een streaming site.

  • zowiezo een slap aftreksel van twitch. Gebruik die saaie shit nooit. Je krijgt het ook een beetje door je strot geduwd die rotzooi van ms, laten ze zich eens gaan focussen op nieuwe ips.
    Ik ben een echte xbox gamer first hour,maar zoals het er nu naar uitziet word dit mijn laatste xbox. Het wereldje van de xbox word met de maand saaier. Ms is alleen maar met oude rotzooi aan het promoten, met een reden om je dedicated te houden omdat het allemaal niet best voorstaat

  • Mag je Sea of Thieves al streamen? Ik dacht dat dat nog onder de NDA zat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren