1. Gunrunning-uitbreiding voor GTA Online aangekondigd

Gunrunning-uitbreiding voor GTA Online aangekondigd

Rockstar heeft de Gunrunning-uitbreiding voor GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5, aangekondigd.

De gratis uitbreiding lanceert ergens in juni. Hoewel er nog niet veel informatie bekend is, heeft Rockstar wel gemeld dat de uitbreiding rondom het vervoeren van illegale wapens gaat. Het ligt daarmee in het verlengde van de Executive & Other Criminals- en Bikers-updates.

In Blaine Country komen er 'luiken' waarin wapens en voertuigen van het leger geplaatst kunnen worden. Spelers kunnen "veel dollars" verdienen door zich hiermee bezig te houden.

Binnenkort maakt Rockstar meer bekend over Gunrunning, waaronder alle nieuwe wapens en voertuigen in de update. Eén van de nieuwe voertuigen is de APC. De Tampa krijgt een wapen-upgrade.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Of je het leuk vind of niet, ik vind het toch bijzonder netjes van Rockstar dat ze deze game nog steeds voorzien van extra gratis content. Kan menig uitgever nog iets van leren!

  • Inderdaad, dat rechtvaardigt ook wel de prijs die nooit zakt imo.

  • De echte reden waarom rdr2 uitgesteld is.

  • Zie je hoe bepantserd die wagens eruit zien? Zou me weinig verbazen als die wagens net als letterlijk alle andere voertuigen (behalve de insurgents) opgeblazen kunnen worden met maar 1 stickybomb :P    Hoe dan ook, Ik kijk wel erg uit naar deze uitbreiding!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren