1. Street Fighter 4: Champion Edition deze zomer naar iPhone en iPad

Street Fighter 4: Champion Edition deze zomer naar iPhone en iPad

Capcom werkt aan Street Fighter 4: Champion Edition voor iPhone en iPad.

Eerder kwamen al Street Fighter 2, Street Fighter 4 en Street Fighter 4: Bolt uit voor de smartphones, maar Champion Edition is een verbeterde versie van de vierde game in de reeks.

Deze nieuwe editie heeft verbeterde graphics, drie nieuwe personages (Poison, Ibuki en Dundley) en ondersteuning voor nieuwere iPhones met bredere schermen.

Zoals gewoonlijk kunnen spelers het tegen de computer of tegen elkaar via wifi opnemen. De game heeft op het scherm vier virtuele knoppen om moves te maken.

Street Fighter 4: Champion Edition verschijnt ergens deze zomer, een precieze releasedatum ontbreekt nog.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Alles komt tegenwoordig maar naar de mobiele telefoons en tablets. Ontwikkelaars willen snel ff cashen op het succes, maar vergeten hierbij de kwaliteit van hun product. Hoe wil je in Gods naam de besturing van een fightinggame naar een touchscreen brengen?

  • Je kan veel mobiele games ook gewoon met xbox one en ps4 controllers spelen.

  • Ow dat wist ik nog niet

  • hoedan?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren