1. Far Cry 5 komt 27 februari 2018 uit - trailer

Far Cry 5 komt 27 februari 2018 uit - trailer

Far Cry 5 is onthuld: het spel verschijnt 27 februari 2018 op pc, PS4 en Xbox One.

Ubisoft onthulde vandaag een viertal nieuwe trailers. Far Cry 5 krijgt voor het eerst bestuurbare vliegtuigen om de open wereld te doorkruisen.

Eerder plaatste Ubisoft al een teaser trailer voor de openwereldgame. Far Cry 5 speelt zich af in Noord-West-Amerika; Hope Country, Montana is de speelomgeving.

Rechts zo die gaat
Centraal staat een extreemrechtse, religieuze familie die zichzelf Eden's Gate noemt. De antagonist, Joseph, staat aan het hoofd van deze familie. Aan de hoofdpersoon, een sherriff, de taak Joseph te arresteren. Ubisoft onthult drie hoofdpersonages in bijgaande trailers.

Voor het eerst in de serie kunnen spelers een vlieguig besturen. In Far Cry 4 was er al wel een bestuurbare mini-helikopter te vinden. Verder kan de gehele campaign in de coöpmodus gespeeld worden.

Far Cry 5 verschijnt 27 februari 2018 op pc, PlayStation 4 en Xbox One (eveneens op Scorpio). De PS4-versie krijgt extra content door een marketingdeal tussen Ubisoft en Sony.
Dit artikel delen

Over de auteur

Gijs Scheltens Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

 • Toffe setting wel! Ben alleen benieuwd of ze de serie nu naar een hoger plan kunnen gaan tillen. Ik heb het altijd prima games gevonden, maar nooit geniaal. Hetzelfde heb ik overigens met Assassin's Creed.

 • Same shit different day, helaas vermaak ik mezelf altijd te goed met de Far Cry games dus ook dit wordt een instabuy.

 • Precies dit dus :)

 • Ziet er goed uit, tof!

 • Wat een sfeer weer in deze trailers, gelukkig gaat dat (van uit de vorige delen gaande) in de uiteindelijke game ook weer helemaal goed komen. Far Cry is qua gameplay en story niet zo geniaal als assassin's creed ( daar zijn zowel de gameplay als story echt zwaar geniaal) maar goed genoeg om mij er 80 + uur mee te vermaken.

 • Weinig geniaals aan de gameplay van AC, allemaal precies hetzelfde. In elke game schreeuw ik naar de tv: SPRING, SPRING DAN DAMNIT!! NEEEEE!!! Terwijl het poppetje weer van een gebouw af springt.

 • Nog nooit maar dan ook nog nooit last gehad van dat het bestuurbare personage niet reageert op mijn input. Ik vind het oprecht heerlijke weg spelen.

 • @aynotori je weet precies mijn AC ervaringen te omschrijven. Ik ging daarna vervolgens dood omdat hij niet naar de andere gebouw sprong maar naar de grond. Natuurlijk gebeurt dit bij een irritant lange missie, waar je bijna tegen het einde aan was waardoor je alles weer helemaal opnieuw moet spelen. Alleen een true fan heeft daar geen problemen mee.

 • Heeft niks met een echte fan te maken ik ben gewoon weg geen problemen tegen gekomen qua input van bewegingen. En nogmaals dit heeft niks met fan zijn te maken.  Ik ga echt niet liegen over mijn game ervaringen.

 • Zwem jij in de zomer ook in een Ubisoft zwembroek? Stop nou eens met je Ubisoft fanboy gedrag. Het is vervelend alles wat Ubisoft toont is geniaal is briljant in jou ogen. De Assasins Creed game zijn allemaal briljant in jou ogen. AC game zijn leuk maar zijn verre van subliem zoals jij ze noemt. Als Assasins Creed van elke andere uitgever zou zijn of deze game. Dan had je het helemaal niet briljant gevonden. Man man Je ubisoft fanboy gedrag loopt uit de hand. En word irritant om te lezen. Je slaat er namelijk erg in door.

 • Als AC van Sony, EA of Activision had geweest dan had het nog steeds een geweldige franchise geweest. En Ubisoft heeft vaak genoeg voor mij de plank volledig mis geslagen.  En btw nu je zo reageert ga ik zeker niet stoppen met AC (en in lichtere mate Ubisoft) de hemel in te prijzen.  En stop jij eens met je irritante Nintendo fanboy gedrag.

 • Oh ik ben meer dan genoeg kritisch op Nintendo dus die vlieger gaat niet op.

 • Ik ben ook al vaak genoeg kritisch geweest op ubisoft, dus dan gaat bij die vlieger ook niet op  Zo vind ik Far Cry 2, de laatste Splinter Cell, de 2 ghost recons voor wildlands en the crew echt zwaar kut. En Watch dogs 1 was mehish at best.

 • Maar je vind een game als de 1e ac fenomenaal

 • De eerste zette de fundering alvast neer en die game gaf/geef ik zelf een 7,8 maar de vervolg delen vind ik echt stuk voor stuk een cijfer hoger dan een 8 waard en het kan mij niks schelen dat iemand het daar niet mee eens is. Het enige wat telt voor mij is dat ik plezier in iets heb en als iemand daar een probleem mee heeft dan is dat zijn probleem en niet de mijne.

 • Ok leuk en aardig dat je het leuk vindt en ik denk niet dat iedereen dat uitmaakt, maar waarom ga je het bij elke ubi topic helemaal ophemelen? Het is ook telkens hetzelfde: je praat over hoe super geweldig de vorige delen waren en dat deze net zo geweldig tot zelfs beter wordt dan de voorgaande delen. Krijg bijna het idee dat je gewoon discussies aan wilt gaan zo. Valt het je niet op dat jij de enige bent die hierover wordt aangevallen? Coolden's positieve reactie krijgt helemaal geen commentaar.

 • De laatste Splintercell was onwijs goed

 • Don't care is niet mijn fout. Ik post in een ubisoft topic gewoon ontopic berichten dat men daar hondsdol van word is echt gewoon totaal niet mijn probleem.

 • @Mr Awesome jaa ik vond de laatste ook wel leuk om te spelen. Vooral co-op met een vriend was lachen.

 • Dat je positief bent tot daar en toe maar je hemelt ze elk topic helemaal op dat word meer dan irritant

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren