1. Final Fantasy 12: The Zodiac Age heeft het Gambit-systeem - Trailer

Final Fantasy 12: The Zodiac Age heeft het Gambit-systeem - Trailer

Final Fantasy 12: The Zodiac Age komt er aan en Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht die zich richt op het Gambit-systeem uit de game.

Dit systeem stelt spelers in staat om de manier waarop teamleden meevechten compleet naar eigen smaak aan te passen. Daarbij kunnen personages precies naar de smaak van spelers worden ingericht met het Zodiac Job System.

Final Fantasy 12 verscheen oorspronkelijk op PlayStation 2. Deze langverwachte remake komt op 11 juli uit op PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • ps4exclusive yes

 • Heel veel zin in! Ondanks dat het een remaster is, van zelfs een PS2 game, blijft dit toch wel mijn favo FF game :) Hier gaan weer meer dan 100 uur in om alles volledig te halen. Ook benieuwd naar de trophy list!

 • Vond het een vreselijke final.fantasy, design van de characters en de gameplay..
  Verrast muj dat er vraag naar is, ken een paar mensen die hem ook niks vonden.

 • Battlesysteem was super. Even tijd nodig om aan te wennen.

 • Smaken verschillen!
  Ik vond alle FF games welke daarna uit zijn gebracht stuk voor stuk gedrochten. De gehele FF 13 reeks waren echt ruk. FF 15 ging nog wel een beetje maar ook die was op den duur echt repetitief. Deel 12 vond ik juist door de characters, battle systeem en de omgevingen in combi met de muziek heel goed! Genoeg nieuwe dingen erin om de game nog een keer opnieuw te spelen :)

 • Grappig! Ik vond hem heel slecht, de rest erna was ook zeker niet goed al heb ik alleen 13 en 15 nog gespeeld.

 • 13 vond ik ook slecht. 15 vond ik wel zeer tof!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren