1. Shenmue 3 wordt niet getoond op deze E3

Shenmue 3 wordt niet getoond op deze E3

Shenmue 3 zal niet worden getoond op E3, zo heeft ontwikkelaar Ys Net bevestigd.

"We besteden juni aan het ontwikkelen van de game en daarom zijn we niet aanwezig op gameshows. We kijken er wel naar uit om maandelijks updates te geven en hopelijk kijken jullie daar ook naar uit."

De studio heeft wel een nieuw personage onthuld in een nieuwe Kickstarter-video, die hieronder is te bekijken. "Waar zou dit personage in de game voorkomen", vraagt de ontwikkelaar zich hardop af in de video.

Shenmue 3 werd op E3 2015 aangekondigd op Sony's persconferentie. De game verscheen daarna op Kickstarter, waar het succesvol werd gefinancierd. E3 dit jaar is van 13 tot en met 15 juni, al worden er de dagen ervoor persconferenties gehouden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Tja, afwachten maar.
    Hopelijk zijn er nog genoeg mensen die deze game echt willen hebben, want het heeft de Dreamcast geen goed gedaan. Ikzelf wil graag weten hoe het verhaal afloopt.

  • No one cares

  • Kan niet wachten ! Shenmue 1 en 2 blijven een van de beste games ooit! Dat ze maar alle tijd gebruiken die ze nodig hebben voor deel 3!

  • No way dat deze game in december 2017 af is…:p. Tel er maar gerust 2 jaar bij op

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren