1. Super Nintendo World genoemd in nieuw handelsmerk voor pretpark

Super Nintendo World genoemd in nieuw handelsmerk voor pretpark

Er is op 24 mei een handelsmerk voor Super Nintendo World vastgelegd door Nintendo. Dit is een mogelijke naam voor het themapark dat het bedrijf in Universal Studios wilt openen.

Het Super Nintendo World-handelsmerk valt onder 'goederen en services', waarbij "pretpark en pretparkevenementen" vaak worden genoemd. Zo wordt er onder andere melding gemaakt van karten, wat zou betekenen dat Nintendo van plan is een attractie te bouwen gebaseerd op de Mario Kart-franchise.

Verder worden ook "videogame apparaten" genoemd zoals machines, onderdelen en accessoires. Daarbij wordt ook gemeld dat het gaat om "machines voor vermaak in pretparken buiten arcademachines", al is niet bekend waar het precies over gaat. Tot slot worden ook hotelservices, restaurants en het huren van locaties genoemd als onderdelen.

NIntendo is een samenwerking aangegaan met Universal om gedeeltes te bouwen in de pretparken in Orlando, Hollywood en Osaka. Specifieke attracties zijn nog niet officieel aangekondigd. Het is ook niet bekend wanneer deze gebieden precies worden gebouwd in de pretparken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • "Het is ook niet bekend wanneer deze gebieden precies worden gebouwd in de pretparken."    Dat was wel bekend, volgens mij. Ik dacht dat ze in ieder geval 1 van de 3 parken al klaar wilden hebben in 2020.

  • Ten eerste zal Super Nintendo Land een gethematiseerd land worden binnen het Universal Studios theme park (net als Harry Potter). Dus GEEN eigen "pretpark".
    Universal Studios Japan zal de uitbreiding openen in 2020, het loopt dan gelijk met de olympische spelen in Tokyo dat jaar.
    Kort daarop zal Super Nintendo Land in Universal Studios Hollywood en Orlando openen.    Het land zal met dezelfde kwaliteit worden gebouwd als Diagon Alley (Harry Potter) en zal waarschijnlijk (gezien de patenten die Universal heeft ingediend) Mario Kart double dash geïnspireerd zijn en een Donkey Kong coaster. Verder zal het thema gebied tal van interactie elementen hebben, meet and greets, restaurants en shops.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren