1. Meer details over ontwikkeling en gameplay Mario + Rabbids Kingdom Battle

Meer details over ontwikkeling en gameplay Mario + Rabbids Kingdom Battle

Comicbook.com heeft een hoop details gelekt over Mario + Rabbids Kingdom Battle . Bronnen van de website lekten eerder het artwork en geven nu details over de geschiedenis, gameplay en ontwikkeling van de game.

De ontwikkeling van de game zou in 2014 zijn begonnen via het standaardproces om games te pitchen voor Nintendo-platformen. Enkele prototypes van de game waren volgens ontwikkelaars oorspronkelijk voor de Wii U, maar de game is later doorgeschoven naar de Switch. Kingdom Battle zou daarnaast worden gemaakt door Ubisoft Paris en Milan, waarvan de laatste de regie heeft over het creatieve aspect van de ontwikkeling.

Ook zeggen de bronnen dat Nintendo sterk betrokken is bij het proces, maar dat het snel akkoord ging met de ideeën van Ubisoft. De game had oorspronkelijk aangekondigd moeten worden bij de Switch-onthulling in januari, maar had meer ontwikkeltijd nodig.

Gameplay
Daarnaast zou Mario + Rabbids Kingdom Battle acht speelbare personages bevatten, die allen individuele skill trees hebben. Mario zou bijvoorbeeld een passieve kracht hebben om elke beurt te schieten op een vijand en Peach zou vijanden kunnen opblazen. De campaign zou ongeveer twintig uur duren en ook zou de uiteindelijke versie een co-op modus bevatten.

Tot slot zou Ubisoft prototypes van Amiibo-figuren produceren en zou een Amiibo Machine onderdeel zijn van de ervaring, maar dat is niet helemaal duidelijk.

Een releasedatum van Mario + Rabbids Kingdom Battle is nog niet bekend. Volgens de geruchten staat de game gepland voor augustus 2017, maar kan mogelijk nog september worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit leek me eerst echt niks, maar na het zien van de gelekte art met de conceptbeschrijving ben ik wel geïnteresseerd. Hopen dat het positief uitpakt.

 • Dat heb ik dus ook. In eerste instantie dacht ik; 'Wat een gare combi'.
  Na het zien van art en het lezen van de details denk ik juist dat dit best wel eens een dolle en toffe game zou kunnen worden! :)

 • +1, dit bericht doet me goed. :)

 • het lijkt inderdaad een geslaagd huwelijk. Ik hoop dat het iets wordt!

 • Eerste beelden op 13 juni pleaseeee… :) ik ben triggered iig

 • Dit gaat fun worden. Als Mario Oddesey vet gaat worden en er ook nog een Pokémon aan zit te komen, moet ik ook maar een Switch gaan scoren…

 • Nieuws is al een week oud

 • Ik had dit nog niet gehoord, dus ik ben blij dat Inside Gamer dit nieuws wat blijkbaar al zo oud is dat het bijna geschiedenis genoemt kan worden, nog even voor mij herhaald.

 • er was een eerdere leak met vooral presentatie foto's, maar dit is meer indept, het amiibo nieuws is namelijk nieuw.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren