1. Eerste special edition Switch-console heeft Monster Hunter-thema

Eerste special edition Switch-console heeft Monster Hunter-thema

Capcom en Nintendo hebben aangekondigd in Japan een Monster Hunter-Switch-console uit te brengen. De speciale editie van de Switch verschijnt ter ere van de release van Monster Hunter XX.

De dock van de special edition console bevat grijze tekens in de stijl van de game, maar de tablet zelf lijkt identiek te zijn aan de standaard Switch. Gebundeld met de game kost de speciale editie omgerekend 353 dollar in de officiële Capcom-winkel , waar hij inmiddels is uitverkocht. Op de onderstaande afbeelding staat een prijs van omgerekend 330 dollar, maar dit is vermoedelijk exclusief belastingen.

De winkel toont ook de verschillende edities van de game. De collector's edition bevat onder andere een kleine rugzak, de soundtrack en een artbook. Ook is er een bundel beschikbaar met de 3DS-versie, waarmee online kan worden gespeeld met Monster Hunter XX op de Switch.

Monster Hunter XX is in het Westen uitgebracht als Monster Hunter Generations en wordt nu geport naar de Switch. De game verschijnt op 25 augustus in Japan, maar een Westerse releasedatum is nog niet bekend.

Gisteren verscheen de eerste trailer en andere details.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hij is er niet mooier op geworden.

  • Nu de game nog :X

  • Dan doe maar een gouden PS4.

  • Als die Dock nu ook goud kleurig was geweest…  • "Monster Hunter XX is in het Westen uitgebracht als Monster Hunter Generations…" Nope, Monster hunter X in Japan is Generations buiten Japan. XX is er een expansion van en is nog niet uit in het westen in welke vorm dan ook.    On topic: Ik ben blijer met mijn Neon blauw/rode versie eerlijk gezegd. Dock is mooi, maar die zit bij mij nog in de doos.

  • Lelijker geworden.

  • Losse dock zal vast nog wel te koop worden (als ie gewild is)..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren