1. Sonic Mania vanaf 25 augustus beschikbaar

Sonic Mania vanaf 25 augustus beschikbaar

Sonic Mania komt op 25 augustus uit op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch, zo heeft Sega met een trailer aangekondigd.

De tweedimensionale platformer heeft de grafische stijl van de oude Sonic-games die op de Sega Mega Drive verschenen. Levels bestaan uit oude en nieuwe locaties en zelfs enkele klassieke levels zijn op de schop gegaan en in aangepaste vorm aanwezig in deze game.

Sonic Mania had eigenlijk deze lente uit moeten komen, maar werd uitgesteld. De game wordt niet door Team Sonic of een andere Sega-studio ontwikkeld, maar door fans van de klassieke Sonic-games die zichzelf Headcannon en PagodaWest Games noemen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • De kop zegt "25 augustus" maar het artikel "15 augustus".    Mooi op tijd voor mijn verjaadag! Ik hoop de special edition te kunnen krijgen!

  • De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Zelfs de animatie ziet er goed uit. Als dit spel op ieder platform het zelfde is wil ik hem voor de Nintendo switch, dit spel lijkt mij geweldig om in televisie en handheld mode te spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren