1. Prey-update voegt PlayStation 4 Pro-ondersteuning toe

Prey-update voegt PlayStation 4 Pro-ondersteuning toe

Bethesda en Arkane Studios hebben een nieuwe update uitgebracht voor Prey. De game krijgt met update 1.04 eindelijk PlayStation 4 Pro-ondersteuning.

De update is momenteel alleen beschikbaar voor de PlayStation 4. Ten tijde van de release lieten Bethesda en Arkane Studios weten dat Prey ondersteuning biedt voor de PS4 Pro. Echter kregen beide bedrijven veel kritiek vanuit de community, omdat dit niet waar bleek te zijn. Met de update is dit probleem opgelost.

De update bevat verschillende verbeteringen ten opzichte van de normale versie. Zo zijn de schaduwen van een hoger kwaliteit, textures verbeterd, dynamische lichteffecten toegevoegd en verschillende bugs opgelost die de spelervaring voor alle spelers op de PS4 moet verbeteren.

Prey is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows. Lees hier onze review van Prey

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Geen native 4k? Magertjes :(

  • Native 4k? Dan vraag je veel van een ps4 pro. Native 4k kan in heel uitzonderlijke gevallen meestal bij indie titles of ps3 remasters zoals Last of us. Die ondersteunt 4k in 30fps. Bij nieuwere, bigger budget ps4 titels heb je hoogstens checkerboard rendering vertrekkende van 1440p of 1800p die dan wordt geupscaled naar 4k.

  • Was sarcastisch bedoeld. Maar vergeleken met andere ps4 pro titels ziet pray der niet zo indrukwekkend uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren