1. Nieuwe content in Final Fantasy 14-uitbreiding Stormblood - Trailer

Nieuwe content in Final Fantasy 14-uitbreiding Stormblood - Trailer

In een nieuwe trailer van Final Fantasy 14: A Realm Reborn-uitbreiding Stormblood worden onder andere nieuwe gebieden getoond die spelers kunnen verkennen.

De uitgebreide video toont onder andere de stad Kugane, Gyr Arbania, de Ruby Sea, Yanxia en de Azim-steppe. Daarnaast voegt de uitbreiding de Red Mage- en Samurai-jobs toe, oftewel nieuwe klassen. Bestaande klassen gaan ook anders aanvoelen door aanpassingen in het gevechtssysteem.

De level cap wordt tevens verhoogd naar level 70 en spelers kunnen in Stormblood ook duiken en zwemmen. De uitbreiding verschijnt op 20 juni voor pc en PlayStation 4, maar mensen die hebben gereserveerd kunnen al vanaf 16 juni aan de slag. Lees hier onze uitgebreide preview van de uitbreiding.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Top spel! Kan niet wachten om de pvp veranderingen uit te proberen…ze hebben het nou zo gemaakt dat iedere class 8 pvp skills heeft en dat zijn dan ook de enige 8 skills die t zullen doen in pvp (eerder zat je met je ruim20+ skills plus nog eens een paar specials pvp skills, het was gewoon teveel). Er komt in 4.0 ook level skipping potions en story skip potions voor nieuwe spelers die niet eerst 2 games willen uitspelen voordat ze aan de nieuwe uibreiding kunnen beginnen (potions zijn alleen voor echt geld en ze worden vrij prijzig)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren