1. Prequel Life is Strange waarschijnlijk in de maak

Prequel Life is Strange waarschijnlijk in de maak

Uit gelekte screenshots op Neogaf blijkt dat er waarschijnlijk een prequel in ontwikkeling is van Life is Strange.

De game wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Deck Nine Games en lijkt het verhaal te gaan vertellen over hoe Rachel en Chloe elkaar ontmoet hebben. De ontwikkelaar van het origineel, Dontnod Entertainment, werkt momenteel aan een geheel nieuw seizoen van Life is Strange.

De gelekte screenshots op Neogaf tonen verschillende locaties, gebeurtenissen en personages uit Life is Strange. Verder is er nog niks bekendgemaakt over de prequel.

Deck Nine Games heeft eerder al aangegeven te werken aan een game binnen een bekende franchise. Waarschijnlijk zal de game officieel aangekondigd worden op E3 2017. De screenshots zijn hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

 • Mooi dat ze dit doen. Maar liever heb ik alleen een vervolg inplaats van ook nog een prequel erbij , maar das alleen mijn persoonlijke voorkeur ;).

 • Een vervolg is qua verhaal niet mogelijk met het huidige einde van het origineel.

 • Rare keuze, prequel zou betekenen dat het speelt voordat Max haar timepowers heeft/ontdekt. Daarmee zijn meteen én de mechanics én de narratieve bouwstenen verdwenen… Blijft er weinig over toch?

 • SPOILER, SPOILER en SPOILERS  Misschien gaat het over de verdwijning van de vriendin van Chloe en de zoektocht daarvan?  Ik denk dat het over de rebelse Chloe gaat. Erg geliefd in de community.

 • Kan interessant zijn. Vind Chloe zelf ook tien keer beter als personage dan Max. Maar tijd en de powers zijn op elke laag zo verweven in de game, dat ik me amper een Life is Strange (spinoff) kan voorstellen zonder die elementen.  Maar ben wel benieuwd, meer van deze franchise is zeker welkom.

 • Het is waarschijnlijke ook wel een kortere reeks denk ik, beetje zoals de Michonne reeks is van TellTale.

 • Of ze blijft in het verleden hangen omdat ze teveel terug uit is gegaan. Misschien kan ze alleen nog maar achteruit gaan ofzo.

 • SPOILER:  Of we gaan verschillende periodes zien van Chloe: De rebel, de ongeneeslijke Chloe, de verliefde, ontspoorde… Kan zich afspelen tijdens het hoofdstuk waarin Max de vader van Chloe redt en daarmee zware veranderingen in het heden veroorzaakt. Dan wordt het weer een rollercoaster van emoties :')

 • Het spel ging over keuzes maken. Ik denk dat dit zonder Chloe's timepowers ook nog wel kan werken maar vraag me af of een prequel interessant is. Meestal wordt een verhaal niet leuker als de gaten uit het verleden verder ingevuld worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren