1. Teaser hint naar ontwikkeling van Tropico 6

Teaser hint naar ontwikkeling van Tropico 6

Een teaser die uitgebracht is door Kalypso Media, doet vermoeden dat de studio aan een zesde Tropico-game werkt.

De video die de ontwikkelaar plaatste heet 'Rule Again' en bevat het personage El Presidente. Tropico 6 wordt nooit letterlijk in de trailer genoemd, maar alles wijst er op dat het om een nieuwe game in de sim gaat.

De Tropico-reeks laat spelers een eiland leiden onder het bewind van een dictator. El Presidente regeert met de nodige corruptie. Daarbij moet er echter ook gedacht worden aan infrastructuur en toerisme.

Aan het einde van de trailer te zien verschijnt de nieuwe Tropico in 2018 op pc, Xbox One en PlayStation 4. Tropico 5 verscheen in 2014.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • jaaa. Hopelijk nu meer controle over je burgers.

  • Tropico 5 ligt hier een beetje op de plank te verstoffen. Zonde, want de weinige uurtjes die ik er in heb gestoken waren heel leuk. Tropico brengt een unieke sfeer in het volle simulatiegenre.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren