1. Makers Bulletstorm werken aan game voor Square Enix

Makers Bulletstorm werken aan game voor Square Enix

People Can Fly, de studio verantwoordelijk voor de actiegames Bulletstorm en Gears of War: Judgment, werkt samen met Square Enix aan een multiplatformgame.

Er is nog niets bekend over de titel, maar volgens Square Enix wordt het een game van hoge kwaliteit en komt het naar consoles en pc. "We werken aan een game die we allemaal willen spelen en het wordt een perfecte toevoeging aan onze portfolio", aldus het hoofd van Square Enix London Studios, Lee Singleton.

De game wordt nog niet getoond op E3 over twee weken. Square Enix geeft verder geen hints over de inhoud van de game, al speculeert men op internet over een mogelijke Marvel-game, aangezien Square Enix-studio's Crystal Dynamics en Eidos Montreal al aan games over The Avengers en Guardians of the Galaxy werken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Painkiller is de meest bekende naar mijn idee, vergeten te noemen? Ik gok een arena shooter.

  • ik hoop een nieuwe mmo ala final fantasy14

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren