1. Hitman krijgt nieuwe Escalation Targets en Community Target

Hitman krijgt nieuwe Escalation Targets en Community Target

Ondanks het feit dat Square Enix de ontwikkelaar IO Interactive probeert af te stoten, blijft de Hitman-maker nog steeds nieuwe Elusive Targets uitbrengen voor de moordsimulator. Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe beschikbaar, alsmede tien Targets die zijn samengesteld door Hitman-spelers.

De Spaggiari Subversion is de eerste Escalation Contract in de Landslide-bonusmissie. Spelers moeten jagen op drie personen onder bepaalde wapen- en vermommingsrestricties. De Asya Attunement is de vierde Contract in Bankok en schotelt spelers vijf niveau's van uitdagingen voor, met onder andere shotguns en lasers.

Ook verschijnen vandaag tien Contracts die zijn samengesteld door Hitman-spelers en door IO zijn uitgekozen. Behalve de Escalation Contracts met extra uitdagingen, verschijnt later in juni de nieuwe tijdelijke Elusive Target van de game.

Tot slot belooft IO Interactive deze maand nog een grote update voor de game uit te brengen die "verplichte kost is voor alle spelers".

In mei was de Hitman-ontwikkelaar in het nieuws vanwege het besluit van Square Enix om de wegen te scheiden met de studio. Square Enix liet echter ook weten dat de serie volgens hen moet blijven voortbestaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Geweldige game! Hoop dat deze nog vervolgdelen krijgt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren