1. Nieuwe Prey-patch geeft problemen op PlayStation 4 en Xbox One

Nieuwe Prey-patch geeft problemen op PlayStation 4 en Xbox One

Patch 1.04 voor Prey zorgt voor problemen op de consoles, dat blijkt uit de analyse van Digital Foundry. Op de PlayStation 4 is er sprake van framerateproblemen en op zowel PlayStation 4 als Xbox One is een glitch in de field of view.

Dezelfde patch voegt op de PlayStation 4 Pro ondersteuning voor de verbeterde console toe, in de vorm van betere schaduwen, textures en belichting. Ook is de input-lag op alle PlayStation 4-consoles verholpen.

Het verhelpen van de input-lag heeft er mogelijk voor gezorgd dat de PlayStation 4 kampt met framerateproblemen die de ervaring volgens de analyse in de weg zitten. De framepacing, de verdeling van het aantal frames over een seconde, is scheef, waardoor de game niet meer vloeiend speelt.

Daarnaast is een glitch opgetreden die de field of view verkleint na het openen van het menu in ieder level. Opmerkelijk is dat de Xbox One ook last heeft van dit probleem.

Ontwikkelaar Arkane Studios heeft nog geen uitspraak gedaan over de problemen

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • De titel vind ik niet helemaal kloppen.. Op de Xbox versie heb je alleen "last" van de andere field of view bug, wat bijna niet noemenswaardig is. Dat is heel wat anders dan o.a. de framerate issues.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren