1. The Elder Scrolls: Legends staat nu op Steam

The Elder Scrolls: Legends staat nu op Steam

The Elder Scrolls: Legends kan nu ook via Steam gedownload worden.

De free-to-play kaartgame was voorheen alleen verkrijgbaar via Bethesda's eigen downloadcliënt, maar nu kan het spel dus ook via Steam binnengehaald worden.

Daarbij is er een update voor de game verscheen die een Gauntlet-toernooi toevoegt, waarin spelers strijden voor een plek op een speciale wereldwijde leaderboard en ondertussen goud en nieuwe kaarten verdienen. Tevens is de game verschenen voor Android-tablets.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • alleen android tablets? geen android phone? gemiste kans om een game populair te krijgen.  • Zeker aangezien de Android markt zoveel verschillende schermsizes en specificaties heeft, dat het verschil tussen tablets en phones een grijs gebied is (afgezien van of je kan bellen of niet, maar dat is niet relevant voor deze app).    Bij gebrek aan Gwent voor mobiele devices zou ik deze game nog wel willen proberen, maar helaas niet compatible met mijn apparaten (zelfs niet met mijn tablet)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren