1. Bekijk Dragon Quest 11 in actie op PS4 en 3DS - Gameplay

Bekijk Dragon Quest 11 in actie op PS4 en 3DS - Gameplay

Er zijn zes nieuwe gameplayvideo's van de jrpg Dragon Quest 11 verschenen.

Het gaat om drie video's van de PlayStation 4-versie en drie video's van de 3DS-versie van de game. Hierin worden onder andere de eerste stad in de game, Ishi Village, alsmede een kerker en een eindbaas getoond.

Er is ook een Switch-versie van de game in de maak, maar daar zijn nog geen beelden van. De PS4- en 3DS-versies verschijnen in juli in Japan. Er is nog geen westerse release aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Geweldige serie!lijkt me ook superleuk op de switch,kan niet wachten

  • Vraag me echt af welke versie naar Europa komt. Op de PS4 heb je bergen jrpg fans en de 3DS heb je een grote install base. De switch fans kunnen elke game nu wel op eten.

  • Ik hoop en verwacht dat de PS4 versie er sowieso wel komt. Zin in, dit voelt als een oldschool jrpg met prachtige plaatjes.

  • Ik ben juist benieuwd naar de Switch versie. Is dat een downgrade van de PS4 versie? Of een upgrade van de 3DS versie? Ik hoop het eerste.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren