1. FIFA 18 trailer - Ronaldo coverster voor FIFA 18

FIFA 18 trailer - Ronaldo coverster voor FIFA 18

Electronic Arts heeft zojuist bekendgemaakt dat FIFA 18 op 29 september 2017 uitkomt op PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox. FIFA 18 zal gebruik maken van Motion Capture-beelden van Cristiano Ronaldo.

“De beste speler ter wereld is de drijvende kracht geweest achter het feit dat we op het veld de grootste stap voorwaarts hebben kunnen maken in de geschiedenis van de game,” zei Aaron McHardy, Senior Producer voor EA SPORTS FIFA. “We zijn heel erg blij dat we met Cristiano hebben kunnen samenwerken. Door met hem te werken hebben we veel geleerd over zijn unieke speelstijl en wat hem nu zo bijzonder maakt. Zijn passie, energie en wereldwijde fanbase maken hem de perfecte ambassadeur voor FIFA 18.

“Het doet me enorm veel plezier om op de cover van FIFA 18 te verschijnen”, zei Ronaldo. “Dit is een geweldig gevoel, en ik ben dankbaar dat ik hiervoor ben gekozen.”


Dit artikel delen

Over de auteur

Martin Verschoor Algemeen hoofdredacteur van InsideGamer, Power Unlimited en Gamer.nl. Daarnaast trotse eigenaar van www.poesbericht.net. Esports expert (volgens Shownieuws), games deskundige (volgens het Jeugdjournaal) en tech expert (volgens 3FM).

Reacties

 • Eww, die eikel.

 • beter dan een talentloze voetballer he

 • Irritant ventje

 • Die vrije trappen gaan toch 99 van de 100 keer hoog over, lol.

 • Volgens mij mocht Messi de aankomende 300 vrije trappen missen al wilt die op hetzelfde gemiddelde uitkomen als Ronaldo met missers. Lachwekkend dat dit vergeleken word

 • Voor mij de beste voetballer van het moment. Zijn passie voor het spelletje, zijn inzet, een geweldenaar is het. Niet voor niets zesde keer topscorer in de CL en met Real, de eerste ploeg die überhaupt de beker prolongeert.
  Naast het veld ook een ontzettende goedzak. Alle vooroordelen teniet gedaan. Voor een ieder die dat niet ziet, kijk zijn docu en men zal niet meer zo kortzichtig zijn.
  Ga ervanuit dat hij ook dit jaar weer de gouden bal pakt. Wat mij betreft is hij ( om toch de vergelijking te maken ) Messi gepasseerd.

 • Hij kan een aardig balletje trappen, maar het is gewoon een arrogante kwal

 • Dan ben je wel makkelijk te beinvloeden als je alles geloofd wat er in een docu komt. Is gewoon marketing voor het merk *Ronaldo*.

 • Geloof niet alles, maar dat de man een hoop voor kinderen en zwakke doet in de maatschappij is een feit. Daarbij, de een noemt zijn gedrag arrogant, maar ik zie het meer als een afweer meganisme naar alle media en azijnpissers in deze wereld.  In voetballend opzicht is de man echt een teamspelers, in tegenstelling tot wat velen beweren. Een goed eindstation is hij, maar enkel een eindstation? Verre van dat. Mee verdedigen/opbouwen zie ik hem ook regelmatig doen. De passie voor het voetbalspel spat er vanaf en daardoor het fanatisme, wat een ander (helaas) beschrijft als arrogantie.  Messi is legendarisch en Ronaldo heeft min of meer de pech dat hij in het tijdperk van Messi zit. Maar kijkend naar de laatste jaren is wat mij betreft Ronaldo, Messie voorbij gegaan!

 • Messi is beter dan Ronaldo, Ronaldo is een doelpuntenmachine en beter in koppen, Messi is een spelmaker, assistgever doelpuntenmaker en een sublieme dribbelaar. Na de laatste wedstrijd in Bernabeu is er geen discussie meer mogelijk. Ronaldo dit seizoen is in de meeste wedstrijden niet te zien tot dat ie een goal maakt. Dat is het verschil.

 • Haha. Discussie blijft altijd (mogelijk)

 • "de grootste stap voorwaarts in de geschiedenis van de game" zoals elk jaar… Maar ik ken mezelf en trap er toch wel weer in.

 • Niet dat ik het leuk vind, ik haat zelfs zo'n praktijken, maar deze keer gaat PlayStation met de Xbox exclusiviteit lopen.
  Dus een serieuze stap achterwaarts voor al die bezeten Ultimate Team spelers die een Xbox hebben.  http://www.footyheadlines.com/2017/05…  Blijft natuurlijk nog altijd onofficieel.

 • Gamespot vermeldt dat de Icons, zoals ze nu heten, beschikbaar zijn op PS4, Xbox One en PC.

 • Nog beter! :D  Goed dat iedereen nu kennis kan maken met de Icons/Legends. Was een echte rotstreek van Microsoft richting hun eigen PC community.

 • Geld maakt het voetbal kapot # Fifa/Uefa Mafia!!

 • Misschien ook even ter aanvulling aan het bericht goed om te weten dat Playstation nu de officiële partner is van EA/FIFA in plaats van Xbox en dat de zogenaamde FUT Legends nu Icons zijn en ook beschikbaar zullen zijn voor Playstation-spelers.

 • Ik sla wel nog een jaartje extra over ;).

 • Misschien ben ik nu een mierenneuker, maar is FIFA niet veel strenger geworden ivm de regel dat tenues harder moeten verschillen?
  Ik zie in deze trailer Chelsea rondspelen met witte kousen tegenover de mannen van Los Blancos.  ZO moet het dus: http://www.ronaldo7.net/gallery/game/…  EA moet daar eens dringend iets aan doen. Geef ons meer keuze dan al deze voorgefabriceerde rotzooi!

 • Misschien handig om ook direct te melden dat de game wel gewoon uitkomt op de Switch. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren