1. Steeds meer multiplayer in openwereldgames volgens Red Dead-schrijver

Steeds meer multiplayer in openwereldgames volgens Red Dead-schrijver

Christian Cantamessa, schrijver van Red Dead Redemption heeft tijdens een masterclass in Parijs verteld hoe hij de toekomst ziet voor openwereldgames.

Cantamessa hield een masterclass in het wetenschapsmuseum Cité des Sciences et de l'Industrie in Parijs. Tijdens zijn toesprak zei hij dat openwereldgames tegenwoordig nagenoeg hun eigen genre hebben en dat het een mooie manier is om spelers de controle te geven over hun spelervaring.

Volgens Cantamessa missen de meeste openwereldgames nog wel samenhang tussen het verhaal, multiplayer en de dynamiek van een openwereldgame. Wel zegt hij dat dit in de toekomst gestroomlijnd zal worden.

Ook noemde hij The Legend of Zelda: Breath of the Wild tijdens zijn toespraak als voorbeeld van een goede openwereldgame. Cantamessa denkt dat bepaalde elementen uit Breath of the Wild in toekomstige openwereldgames geïmplementeerd zullen worden.

Verder heeft hij niets over Red Dead Redemption 2 gemeld tijdens de masterclass. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat de game werd uitgesteld naar 2018.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Ik heb helemaal niets met multiplayer en wil dat lekker zo houden. Gewoon epische toffe singleplayer ervaringen

  • Ik heb o.a. Saints Row 3 helemaal doorgespeeld in co-op met een vriend. Dat was top en dat zou ik graag meer zien in open wereld games. "Normale" multiplayer zoals je dat ziet in GTA Online hoeft van mij dan weer niet.

  • Ik had eerst ook weinig met multiplayers en speelde ook bijna alleen maar single player games……totdat ik BF1 tegenkwam en die online (Beta) een keer probeerde :P Nu dik een half jaar na release heb ik er al ruim 500 uur inzitten en ben nog steeds verslaafd aan die game aangezien ik het nog steeds bijna elke dag speel :D

  • Ja ik ook in het begin speelde ik dagelijks nu iets minder maar wel regelmatig top spel online.
    Vraag me af welk level je bent dat je zo veel speelt?
    Ik ben bijna level 90 op de ps4.

  • Als RDR2 multi net als GTA Online is ga ik mijn tijd er niet aan besteden

  • Jammer hoor… Die single player van GTA V was ZO kort. Ik geef helemaal niks om de multiplayer. Beter doen ze dat niet nog een keer…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren