1. Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon in november naar 3DS

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon in november naar 3DS

Pokémon Sun en Moon krijgen een vervolg in de vorm van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon voor Nintendo 3DS. De games spelen zich af in dezelfde Alola-regio, maar krijgen een volledig nieuw verhaal. Uiteraard zijn er ook nieuwe pokémon te vangen en nieuwe gebieden om te ontdekken.

De naam lijkt afgeleid van de Ultra Beasts die in Pokémon Sun en Moon te vangen zijn, wat wellicht betekent dat de game over deze wezens gaat. De twee legendarische pokémon die op de hoes van de games staan, Solgaleo en Lunala, hebben een visuele update gekregen en lijken uit een andere dimensie te komen.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon verschijnen op 17 november op Nintendo 3DS. Een Switch-versie is niet genoemd tijdens de Direct-uitzending.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Had toch liever een switch versie gezien met super graphics, of een D/P/Plat remake..
  Maar its something!

 • Ik zie dit liever dan een soort port naar de Switch. Het verschil tussen Pokémon Black en Black 2 was ook gewoon goed uitgewerkt dus ik vond dit wel tof. Zeker als er nog nieuwe pokemon bij komen (en dan bedoel ik geen legendarische pokémon).

 • Wel liever dit dan een directe port ja. Maar Nintendo mag wel eens met iets anders komen, ipv weer een switch game overhevelen vanaf de Wii U..

 • Je had dus liever een geüpdatete versie gezien voor de Switch, maar je vind dat ze wat anders mogen doen dat games overhevelen vanaf de WiiU? Bedoel je dat je deze game dus liever op de Switch had gehad? Want dan ben ik het zeker met je eens. Maar ik denk dat ze dan eerder Sun en Moon hadden uitgebracht op de Switch dan een nieuwe game.

 • Goed nieuws!!

 • Moet Moon nog uitspelen, hoopte liever een smoes om de switch aankoop te verantwoorden..

 • Hoewel een switch versie leuk was geweest is een 3ds versie dit moment logisch. Er is een veel grotere markt. Alle pokemonfans hebben al een 3ds, terwijl de switchschappen leeg zijn. Die pokemon rpg game voor de switch komt er wel, waarschijnlijk pas in 2019 though. Zal wel tijd kosten om zo een spel te maken. Wel jammer voor Nintendo dat de pokemon Go ype dan al voorbij is, dus leidt niet meer tot een switch stormloop.

 • Kan, maar ik verwacht dat tegen november Nintendo toch wel het grootste gat in vraag en aanbod heeft gedicht. Dus zou Nintendo in die periode juist beter een Pokemon voor de Switch kunnen uitbrengen om de verkoop nog meer te stimuleren en voor dit fiscale jaar een monsterverkoop aan Switches te hebben.

 • Ik verwacht pas Switch Pokémon wanneer we naar een nieuwe generatie Pokémon games gaan. Dit zullen wel de laatste games zijn in de Sun/moon gen.

 • Ik hoop toch echt dat er eens een soort free roaming (sandbox) game van Pokémon komt. Dit spreekt me niet echt aan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren