1. Vr-shooter Arizona Sunshine eind juni uit voor PlayStation VR

Vr-shooter Arizona Sunshine eind juni uit voor PlayStation VR

De virtual reality-zombieshooter Arizona Sunshine is vanaf 27 juni voor PlayStation 4 beschikbaar. De game maakt gebruik van PlayStation VR en de PS VR Aim Controller.

Eerder verscheen de vr-shooter al voor Oculus Rift en HTC Vive. Om de komst naar PlayStation VR te vieren wordt een nieuwe modus toegevoegd. In de onderstaande video is de nieuwe modus, die gebruik maakt van de PS VR Aim Controller, in actie te zien.

De game bevat een volledige campaign in de woestijn van Arizona en is in co-op te spelen. De gameplay bestaat uiteraard uit het neerschieten van zombies, waarbij spelers actief moeten richten en herladen.

Arizona Sunshine werd in december vorig jaar uitgebracht op pc. Op 27 juni is de game in de PlayStation Store beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

  • Yeah! Hier wachte ik al op! Booyah!

  • Veel positieve geluiden over deze game, ben benieuwd !

  • Deze game kwam uit nadat ik mijn Vive de deur uit had gedaan, maar als er 1 game is die ik nog wil doen is dit het wel. Ontzettend veel positieve verhalen en het schijnt heel goed te werken.    De roots van de ontwikkelaar van deze game vind je in Nederland trouwens :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren