1. Battleborn krijgt 'gratis trial', maakt de shooter free-to-play

Battleborn krijgt 'gratis trial', maakt de shooter free-to-play

Er is een gratis trial voor de shooter Battleborn uitgebracht. Hoewel 2K Games het zo niet noemt, maakt het de game in feite free-to-play.

Door de game nu gratis te downloaden hebben spelers oneindige toegang tot alle competitieve multiplayermodi en alle maps. Er is geen tijdslimiet of een levelcap.

De enige beperking is dat er maar zes speelbare helden zijn die rouleren en dus niet selecteerbaar zijn, maar met credits die tijdens wedstrijden worden verdiend kunnen wel alle helden gekocht worden. Deze kunnen ook gekocht worden met echt geld.

Mensen die Battleborn voor deze wijziging hebben gekocht, hebben nu Founder Status en ontvangen veel in-game items. De gratis trial is nu beschikbaar op pc en Xbox One en moet vanaf 13 juni ook naar PlayStation 4 komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hoe ik het begreep, is er een soort roulatiesysteem voor de zes beschikbare Heroes. Dat er elk potje voor je gekozen wordt met wie je speelt. Dat is wel een beperking die me tegenhoudt om de game eens op te starten.

  • Dan schaf je de game aan? Hij ligt letterlijk voor 5 euro in de schappen :P

  • Hahah ja dat is ook weer zo! Game is gewoon in vergetelheid geraakt, ik was hem letterlijk vergeten tot dit bericht gisteren kwam. Voor zo'n game is dan zelfs de drempel om hem voor vijf eurootjes op te pikken bij de gameboer te hoog :p

  • het is echt best wel leuk… met een groepje dan.

  • roulatiesysteem is per week, je progressie blijft behouden en het is mogelijk heroes te unlocken. In de trainings-dojo kan je wel alle heroes uitproberen.

  • en hoe zit het dan met de story- en operation missies?

  • Alleen de prologue missie maakt deel uit van deze free trial. Je hebt dus 1 Story Mode missie die eigenlijk ook als tutorial fungeert. De andere Story en DLC Missies maken geen deel uit van deze free trial.

  • Zonde, dat is wat ik nog wel eens speel, maar bijna geen matchmaking meer voor is.

  • Deze game is net als Evolve geflopt. Ze doen nog een laatste poging door de game free to play te maken, maar of dat de game nog zal redden? Ik denk het niet.

  • Probleem was met deze game niet de prijs. Ik en een gamebuddy hebben letterlijk 1 uur lang zitten wachten voor een potje , uiteindelijk hebben we het opgegeven. De game is gewoon dood en kwaliteit van de game is gewoon laag. Er zijn gewoon betere opties dan deze rommel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren