1. WipEout Omega Collection nu uit op PS4 - Lanceringstrailer

WipEout Omega Collection nu uit op PS4 - Lanceringstrailer

Vanaf vandaag kunnen PlayStation 4-gamers aan de slag met WipEout Omega Collection. Er is een lanceringstrailer van de game uitgebracht.

WipEout Omega Collection combineert tracks, voertuigen en andere inhoud van drie WipEout-games: WipEout HD (2008, PS3), WipEout HD Fury (2009, PS3) en WipEout 2048 (2012, Vita). Daarbij zijn de graphics verbeterd. Niet alleen zijn er meer details te zien, er zijn ook effecten als HDR toegevoegd.

WipEout Omega Collection is zowel digitaal als fysiek te koop voor rond de 40 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Wipeout is er al sinds de PS1 toch ? Er schiet me echt een heel vaag kort beeld binnen van vroeger.

 • Klopt. De game is een verzameling van WipeOut op PS1, WipeOut 2048 op PS2 en WipeOut Fury op PS3, geloof ik.

 • @koekie: Ten eerste : het is WipEout, niet WipeOut. Verder is deze PS4-versie de een collectie van de opgepoetste PS3 game genaamd WipEout HD. Deze kreeg een uitbreiding in de naam Fury (dus ook PS3 exclusive). En daarna kwam er in 2012 op de Vita (ja, ja, wie had dat gedacht) de game WipEout 2048 (refererend naar de PlayStation-game WipEout 2097) uit. Ook deze Vita versie is opgepoets, zodat dit allemaal in 4K, 60 fps en in HDR van je scherm af kan spatten, als je een PlayStation 4 Pro hebt met 4K-TV. Maar in Full HD zal dit alles ook niet misstaan.  Let er op dat je een scherm gebruikt met lage input-lag, want deze games vragen het beste van je reactievermogen!  All-time favorites! Helemaal stuk gespeeld op de PS3/Vita! En daar liepen ze (op de PS3) al op 1080p@60fps!

 • @Srebseig. Als we dan toch zo tergend moeten reageren. Je vergeet een t achter "opgepoets".

 • Gisteren om 12 uur een half uurtje gespeeld en ik moet zeggen het ziet er gruwelijk uit. Loopt ook lekker soepel, ik voel een verslaving aankomen!

 • Heerlijke game. Ik heb gister tot middernacht zitten wachten tot ik kon spelen, ben vandaag helaas niet vrij dus heel lang kon ik niet spelen, maar ik vond het te gek. Vanaf WipEout 2097 (dat is deel 2) iedere versie grijs gespeeld, behalve 2048 omdat ik geen vita heb. Ik ben dan ook superblij dat die in het pakket zit (al is het natuurlijk ook absoluut geen straf om WipEout HD en Fury nog een keer met opgepoetste graphics te spelen).

 • Ga er vanavond mee aan de slag………zin in ! Geweldige games !

 • Super game ziet super uit op mijn 60SK7000 en geluid is ook super hoop dat buren niet tbuis zijn vandaag :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren