1. Nintendo E3 Spotlight duurt ongeveer een half uur

Nintendo E3 Spotlight duurt ongeveer een half uur

Met de aankondiging van het Pokkén Tournament DX-toernooi op de E3 heeft Nintendo meer details bekendgemaakt over hun andere E3-plannen. Hieruit blijkt dat de Nintendo Spotlight ongeveer dertig minuten duurt.

Op dinsdag 13 juni om 18:00 uur Nederlandse tijd zendt Nintendo hun Spotlight uit, die focust op Switch-games die dit jaar nog moeten verschijnen. Volgens de nieuwe informatie zal de daaropvolgende Nintendo Treehouse rond 18:30 uur beginnen, waardoor er ongeveer dertig minuten beschikbaar zijn voor de Spotlight. De Nintendo Treehouse Live gaat daarna in op verschillende Nintendo Switch- en 3DS-games.

Later op de dag zendt Nintendo een Splatoon 2-toernooi uit en op woensdag een Pokkén Tournament DX- en Arms-tournooi uit. Kijk hier voor het schema.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Oei, dat is kort. Of ze hebben geen games om te laten zien.

 • Dat is vrij kort, right?

 • Ja, mijn verwachting is 0,0.  Uitgelekte info, spoilers, hypes: ik ga alles negeren zonder enige verwachting.

 • Dit is waarschijnlijk het beste inderdaad.

 • Dat is altijd het beste bij nintendo op E3

 • typisch Nintendo weer.

 • Had je wat anders verwacht ?

 • Hopelijk niet zo kut als de vreselijke 8 min Pokemon direct van gisteren.

 • Klinkt kort, hopelijk veel games in weinig tijd…
  Eerlijk gezegd heb ik er een beetje een hard hoofd in, omdat ik totaal niet weet wat ze nog kunnen laten zien, op die Retro Studio's game na…  De nieuwe Mario game is al bekend gemaakt en daarbij nog veel andere Ninty exclusives.
  Ik hoop toch wel IETS nieuws te zien…

 • 30 minuten ik hou mijn hart vast of dit na het Pokémon debacle niet een 2e blunder gaat zijn. Zo wel hoop ik dat er de aandeelhouders eens eisen dat er koppen gaan rollen bij Nintendo. Waar Sony straks 90 minuten gaat vlammen met games. Komt Nintendo weer met een schamel half uurtje.  Sws is het al belachelijk dat ze niet een live show geven al 5 jaar lang. Ten 2e zou het bizar zijn dat je mensen gouden bergen beloofd die er nog aankomen. Maar vervolgens niets gaat leveren naast Mario. En dat doet op een direct waar niet eens kwart van de mensen bereikt die je wel met een E3 bereikt  Maar wie weet zit ik er naast en vlamt Nintendo 30 minuten lang. Maar ik heb er een hard hoofd in. Zeker na de blunder van gisteren met Pokémon. Zien we helaas nog steeds dat Nintendo bestuurd en geleid word door mensen die er helemaal niets van begrijpen.

 • Nouja, een 'Pokemon debacle' wil ik het niet noemen, want er zijn genoeg mensen die Pokken niet gespeeld hebben op de Wii U en deze game graag willen spelen op de Switch en 2e versies van Sun/Moon zijn gewoon tof (net zoals bij Black/White). Dat Gold & Silver naar de 3DS VC komen is ook een goede zet, want R/B/Y deden het heel erg goed.  Wel ben ik het met je eens dat waarschijnlijk bijna iedereen liever een open wereld RPG Pokemon game voor de Switch had gezien (ik ook), maar dit zijn waarschijnlijk gewoon te hoge verwachtingen en hier moeten we misschien dus nog gewoon een paar jaar op wachten.

 • Te hoge verwachtingen. Piet ten eerste is dit een zeer luie port grafisch niet opgepoetst. 5 nieuwe characters. En Nintendo dient Switches te blijven verkopen. En als ze niet inzien dat een gloednieuwe Pokémon rpg game voor de Switch de Switch systemen laten verkopen als een malle dan zitten er een paar mensen in de leiding van Nintendo die er niets van begrijpen. En dan moet er per direct in gegrepen worden.

 • Heb je weleens gekeken in de winkels? De Switch is overal uitverkocht. Daarnaast komen de komende maanden nog knallers zoals Arms, Splatoon en Mario Odyssey aan het einde van het jaar. Als ze nu een Pokémon game voor de Switch tonen, zouden ze hun eigen verkopen kannibaliseren.

 • De Switch is uitverkocht klopt nu nog wel. Maar het gaat om de toekomst. En gisteren een teaser van een pokemon RPG voor 2018 tonen zou mensen krankzinnige blijdschap hebben gegeven. Dan had de Switch door blijven groeien zoals de ps4 in zijn 1e jaar  Daarnaast is ARMS geen verkoop knaller. Splatoon 2 en Mario ook maar dat is dit jaar het gaat ook om vol jaar.

 • Lol kaas.  Aandeelhouders eens gaan eisen dat…… je weet dat de afgelopen 3 maanden het aandeel 50% is gestegen en de koers de hoogste waarde heeft si ds 7 jaar?  Op dit moment heeft nintendo geen klagende aandeelhouders.

 • Nee maar dat aandeel gaat flink zakken. Aangezien door dat Nintendo ontzettend vage beslissingen neemt op dit moment het goede vertrouwen wat Nintendo heeft opgebouwd het laatste half jaar weer weg gaat zakken. Mensen zien nu weer dat Nintendo weer vervalt in oude fouten. Dus hoop voor de aandeelhouders dat ze het vertrouwen blijven krijgen. Maar ik voorzie een hele grote daling als Nintendo niet zeer snel de plannen voor volgend jaar bekend maakt qua software. Want dan is de Switch weer een veel aangeboden product op Marktplaats

 • Ik weet niet of je het doorhebt. Maar de switch is een mega succes. Gaat wss zelfs de Wii overtreffen. Ik heb ook aandelen en moet zeggen dat ik erg tevreden ben wat nintendo nu laat zien.  Pokemon maingame dit jaar zou een gekkenhuis worden want ze kunnen njet genoeg switches leveren. Het komt later wel. Er is nu totaal geen haast. Mario en splatoon staan om het hoekje. Pas daarna zullen ze de volgende knallers gaan promoten. Heb geduld, het is er dit keer. De switch is geen WiiU.

 • De positieve sales kunnen er voor zorgen dat Nintendo lekker rustig aan gaat doen.  Iets waar ik totaal niet op zit te wachten, maar ja…ze kunnen nu al niet aan de vraag voldoen, laat staan als er toppers uitkomen.

 • Pas op voor Kaas z'n glazen bol jongens!  En ja Kaas, blijkbaar was een Pokemon RPG voor de Switch voor nu een te hoge verwachting, anders hadden ze 'm wel laten zien he.
  Heb geduld man. ;)  Daarbij, wat ik al zei, zijn er veel mensen die Pokken DX wel gewoon tof vinden en die game gaat gewoon zorgen voor Switch verkopen.
  En nee, het is ook niet mijn keuze, laat ik dat voorop stellen!  @Richh
  Ze hebben gezegd dat ze de productie op gaan schroeven, dus ik ben benieuwd!
  En Newgamessuck heeft inderdaad een punt; tranquilo mensen!

 • Dat was een gerucht, Nintendo heeft niets zelf gezegd over de productie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren