1. Verdien dit weekend dubbele XP in Overwatch

Verdien dit weekend dubbele XP in Overwatch

Blizzard houdt dit weekend voor het eerst een dubbele XP-weekend in Overwatch. De bonus sluit het Anniversary-evenement van de game af.

Spelers vergaren dubbele XP voor vrijwel alle in-game statistieken: tijd gespendeerd in een match, een match afsluiten, verschillende matches achter elkaar spelen, een match winnen, aansluiten bij een match en medailles verdienen. Blizzard zegt dat enkel de bonus voor de eerste gewonnen match van de dag ongewijzigd blijft met 1500 XP.

Aankomende donderdag om 02:00 uur Nederlandse tijd gaat het dubbele XP-weekend van start en eindigt op maandagavond. Hiermee wordt ook het Anniversary-evenement afgesloten, dat de eerste verjaardag van de game viert.

Recent kondigde Blizzard de Lunar Colony-map aan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik krijg vibes dat ze dit proberen als oplossing om die dance emotes vast te houden aan de event. Plus de klachten dat heel veel mensen dit keer niet snel de legendary events skins krijgen, waaronder ik.  Enige event skin die ik heb is Tracer, waarvan ik al zoveel event skins heb. Ik heb dit keer veel pech met de lootboxes. Ik bedoel, toen ik eindelijk weer een legendary skin kreeg, was het een Lucio hockey skin.-.-  Zelf had ik het fijner gevonden als we geen nonevent skins tussen de event lootboxes kregen.

 • Wat is er mis met het vasthouden van de dance emotes? Beetje exclusiviteit is wel cool vind ik, ook voor de skins. Ik bedoel, hoe bijzonder zijn ze nog als iedereen de skins heeft?  Verder heb je dan inderdaad geen geluk gehad. Ik heb 30 lootboxes geopend sinds het event (6 van de 3 win spree in arcade en 24 met levelen) en heb 6 skins (Genji, Hanzo, Tracer, Pharah, Lucio en Mei)  Verder erg blij met het double XP weekend. Lekker veel potjes spelen dus :)

 • Dan heb he echt geluk Ali, ik heb nu denk ik ook zoveel lootboxen geopend en ik heb alleen de Genji skin gekregen (helaas speel ik geen genji). Ik vind de droprate ook wel erg laag bij dit event. Ik heb tot nu toe ook pas 2 dance emotes.  Maar ja double XP is mooi meegenomen in ieder geval.

 • Ik ben het wel met je eens. Ik heb ook weinig geluk dit keer. Heb heel weinig dance moves en legendaries skins geloot. Dat kan pech zn of ze hebben wat aanpassingen gedaan waardoor de droprate lager is.  Edit: na wat onderzoek hanteren ze de volgende percentages
  18.19% chance for an epic
  7.4% chance for a legendary

 • Ik denk dat het te maken heeft met de hoeveelheid legendaries en epics die er dit keer in de event zitten. Herinner me een filmpje van een Overwatch youtuber dat dit het duurste event was qua inhoud. Om de 10 lootboxes krijg je van wat ik ergens las, gegarandeerd een legendary. Het jammere is dat je dus ook non event legendaries krijgt. Ik heb daar erg veel pech in gehad dit keer.

 • Zo, Ali, dan heb je veel mazzel. Geen idee hoeveel lootboxes ik al geopend heb dit event. Toch zeker over de tien, maar nog geen geluk gehad met legenedaries van dit event - wel één die niet bij het event hoorde. Naar mijn gevoel zijn de droprates deze keer ook erg laag. Vind het ook altijd wonderlijk om zoveel mensen te zien die wel heel veel lijken te hebben. Maar dat zal wel een klein stukje jaloezie van mijn kant zijn hashtagfirstworldproblems.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren