1. No Man's Sky-ontwikkelaar stuurt mysterieuze cassettes naar fans

No Man's Sky-ontwikkelaar stuurt mysterieuze cassettes naar fans

No Man's Sky-ontwikkelaar Hello Games heeft cassettes gestuurd naar zestien Reddit-gebruikers waarop een mysterieuze boodschap staat.

De cassettes zijn allen genummerd en lijken onderdeel te zijn van een puzzel die opgelost kan worden als alle zestien ontvangers van een cassette samenwerken. Tot zover hebben niet alle ontvangers de intentie getoond om samen te werken met de andere ontvangers van een cassette.

Op de A-kant van de cassette wordt alleen muziek afgespeeld uit de game. Echter is er op de B-kant ruis te horen waar een boodschap uit te halen valt. Een gebruiker meldde dat de boodschap zich vertaald naar het woord 'portal'.

Volgens geruchten gaat het om een nieuwe update die de portals in No Man's Sky zullen activeren. Deze portals zijn al te vinden op verschillende werelden in de game, maar zijn tot nog toe nog niet geactiveerd. Of dit ook gaat gebeuren is nog niet duidelijk aangezien niet alle ontvangers mee willen werken. Hello Games heeft al gezegd de ontbrekende puzzelstukjes uit te geven als deze niet allemaal op het internet verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Kan je evengoed je excuses aanbieden via een mp3 bestandje.

  • Misschien kunnen we de sticker op de cassette ook verwijderen, waarna we de geheime boodschap vinden dat er geen audiobestand op staat.

  • 16 reasons why?

  • Ach… Gewoon lekker een muziekje erop zetten ipv die matige game hypen…

  • Matige game is het zeker niet meer, daar zou men eens van moeten afstappen. Zwaar irritant als dat gezegd wordt, maar goed, vooroordelen haal je niet zo snel de wereld uit. Nog irritanter zijn de mensen die meewillen doen, het loont om even op het linkje te klikken in het nieuwsbericht. Wat een trieste bende.

  • Ik kom hier alleen maar om jou te vertellen dat je een klein beetje naar poep stinkt.

  • Als je alles oplost krijg je een mac donalds menu gratis want dat is waar de devs nu werken na hun gare game….

  • Leuk en aardig allemaal, maar een launch is wel heel erg belangrijk en 90% van de tijd krijg je mensen die geïnteresseerd niet meer terug.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren