1. Reserveringskaart bevestigt Egyptische setting nieuwe Assassin's Creed

Reserveringskaart bevestigt Egyptische setting nieuwe Assassin's Creed

Een foto van een reserveringskaart van de winkel Target bevestigt mogelijk eerdere geruchten over de nieuwe Assassin's Creed: de game zou zich afspelen in het oude Egypte en de subtitel Origins krijgen.

De foto van de reserveringskaart voor een 'Gold Edition' van de game werd geplaatst op Twitter. De kaart toont de naam Assassin's Creed: Origins, een oud-Egyptische omgeving en het hoofdpersonage, die een gouden schild en een vogel op zijn rug lijkt te hebben.

De extra content zou naast de game tevens een Deluxe Pack, een seizoenspas en een steelbook hoes bevatten. Het is niet bekend wat in deze Deluxe Pack zou zitten. Wel lijkt het er op dat mensen hiermee de missie 'Secrets of the First Pyramids' ontvangen.

Er gaan al geruime tijd geruchten over de naam en setting van de nieuwe Assassin's Creed en vooralsnog lijken die allemaal te kloppen. Ubisoft onthult de game zeer waarschijnlijk maandagavond tijdens zijn E3-persconferentie. Die is live te bekijken op InsideGamer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Zoveel zin in deze game. Ben benieuwd wat ze op de E3 laten zien en hoe de game uiteindelijk met deze setting word.

 • YES! Best wel hyped. Ze hebben iets meer hun tijd genomen voor dit deel en dan is het ook nog eens in een van de tofste settings die je kan verzinnen.

 • Precies dit werd ook over AC Unity gezegt xD

 • Unity was hun eerste keer met nieuwe hardware en nieuwe engine. Dit is natuurlijk geen excuus, want ook ik vond de release versie schandalig. Maar nu twee AC's verder met de hardware en de engine verwacht ik hier wel veel van. Ik ben ook hyped.

 • Jammer. Als je gewoon zonder verwachtingen blijft, valt het straks in ieder geval nog mee. ;)

 • Kijk naar Watch_Dogs 2. Heeft een resolutie van 1080p en is grafisch veel mooier dan deeltje 1 die in 900p draait.  (Ik heb het over de PS4 versie.)  Ze leren van hun fouten.

 • Je wilt zeggen dat ze technisch eindelijk de standaardnorm van 2017 hebben weten te behalen? Chapeau.  Verder niet heel interessant, want de game scoort nog steeds net als al hun andere games matig en al helemaal voor de budgetten die er tegenaan gegooid worden.  De afgelopen tig Ubisoft-games scoorden allemaal ergens in de 70, op de PS4-versie van WD2 na. Dat is gewoon heel triest voor zo'n grote en rijke ontwikkelaar. Zou me verbazen wanneer deze AC ineens potten gaat breken.

 • Het console publiek ontvangt de Ubisoft games algemeen veel beter:  Watch_Dogs 2 score:
  Xbox = 81
  PS4 = 82
  PC = 75
  (bron: metacritic)  De feiten die je opnoemt, zijn inderdaad best triest, maar objectief gezien laat Watch_Dogs 2 zien dat ze de goede richting terug uitgaan. Ik geloof ook niet dat AC potten gaat breken, maar ik heb wel terug hoop in een goede afloop.

 • Ben ik het niet helemaal mee eens. Ik hoopte na de iets betere cijfers van Watch Dogs 2 hetzelfde, maar sindsdien, toch al weer meer dan een half jaar later, hebben ze toch weer drol na drol uitgekakt.  Zoals For Honor met een score midden in de 70, Steep onderin de 70, het absolute gedrocht Wildlands bovenin de 60 (en om die ben ik salty, want ik was zo dom om er gehyped voor te zijn)…  WD2 en R6 Siege lijken bijna wel geluksschoten tussen de grote hoeveelheden met bagger. Ik hoop met je mee dat AC Origins nog zo'n geluksschot wordt.

 • Watch Dogs 2 was voor mij 1 van de leukste games van vorig jaar.
  Origineel ? Nee. Leuk om te spelen ? Echt wel. Game liep verder ook prima en zag er prima uit.  Als je Ubisoft games niet leuk vind dan laat je ze toch lekker liggen.

 • Eh, oké? Deed ik al.
  Wat is nu de toegevoegde waarde van je wise ass-opmerking?

 • De toegevoegde waarde van mijn wise ass-opmerking ?
  Geen idee joh. Dat moet jij maar bepalen. Het is gewoon een opmerking.

 • Ik vind het fijn voor je dat je je zo goed kunt voelen door zulke stoere en hoge prietpraat te plaatsen op een website.  Ik hoop dat je dat succes op een dag door weet te zetten in je echte leven.

 • "Ik hoop dat je dat succes op een dag door weet te zetten in je echte leven"  Dank je. Is al gelukt trouwens. Ben een zeer gelukkig mens ;)

 • Dat vind ik goed om te horen! Hopelijk vertaalt die positieve energie zich vanaf nu tevens in wat meer relevante digitale berichten op InsideGamer, zodat discussies niet meer plotsklaps worden onderbroken door overbodige content, zoals de wijsneusopmerking waarmee je vanochtend je betoog startte.

 • Het was naar mijn mening geen wijsneusopmerking maar meer een advies. Jij laat zo vaak weten dat je Ubisoft games niet kunt waarderen dus ik dacht laat ik die jongen eens een advies geven ; koop de games gewoon niet. Probleem opgelost. Jammer dat zo'n advies niet de waardering krijgt die het verdient :(

 • Grapjurk. Bier?

 • Bier ;)

 • Ik moet zeggen dat het hele concept best veelbelovend is, in mijn ogen!
  Zolang het geen bugfest wordt, wil ik deze game best wel een kans geven. :)

 • Cool! Ik heb altijd al willen weten hoe die piramides er in hun glorietijd uitzagen. En geen geweren meer, das fijn :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren