1. The Binding of Isaac-bedenker kondigt nieuwe The End is Nigh aan

The Binding of Isaac-bedenker kondigt nieuwe The End is Nigh aan

Edmund McMillen, de maker van The Binding of Isaac en mede-ontwikkelaar van Super Meat Boy, heeft zijn nieuwe game The End is Nigh aangekondigd.

McMillen maakt de game met Closure-ontwikkelaar Tyler Glaiel. De platformer moet op 12 juli op Steam verschijnen. Daarna moet een versie voor de Switch uitkomen en uiteindelijk kan The End is Night ook naar andere platformen komen.

De game speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin Ash zich door een "wereld van pijn en lijden" moet zien te banen. Daarnaast verzamelen spelers game-cartridges en tumors.

The End is Nigh krijgt meer dan zeshonderd levels en twintig minigame bonusgedeeltes. De game is verzonnen op een gamejam afgelopen december.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Super Meat Boy vond ik echt leuk! Hoop dat deze ook naar de Switch komt! :)

  • Super Meat Boy was inderdaad leuk! Toch ben ik wel een beetje klaar met dit soort games. Het voelt voor mij altijd teveel hetzelfde aan als wat ik al eerder gespeeld heb.

  • Heeft wel een erg hoog super meatboy gehalte deze game…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren